Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort
Verkocht
Wessel Ilckenstraat 37
in Schothorst / Amersfoort, Amersfoort

Leuk wonen in Schothorst? Welkom aan de Wessel Ilckenstraat 37! Een unieke eengezinswoning die, dankzij een dakopbouw (2019), over maar liefst zes slaapkamers beschikt. Daarnaast vind je er een eigentijdse keuken, lichte living, moderne badkamer en een zonnige tuin. Met op korte afstand scholen, winkels, speeltuintjes en Park Schothorst is het hier heerlijk wonen voor het hele gezin. Voor reizen met het openbaar vervoer is station Amersfoort-Schothorst op loopafstand en met de auto rijd je binnen enkele minuten op de uitvalswegen. Nieuwsgierig? We vertellen je graag meer!

Koken en ontspannen
Via de hal kom je binnen in de living, het hart van de woning. Hier wordt gekookt, gegeten, gespeeld, gelachen en genoten. Kortom, geleefd! Onderdeel van de living, is de keuken, die je aan de voorzijde van de woning vindt. Met een 5-pits gaskookplaat, combi-oven, koelkast, vriezer en een vaatwasser beschikt de keuken over alle ingrediënten voor het bereiden van de lekkerste maaltijden.

Voor samen ontspannen of met vrienden gezellig borrelen is aan de achterzijde van de woning ruimte voor een knusse zithoek. Dankzij grote ramen aan de achterzijde is het hier heerlijk licht. Via de living heb je op zomerse dagen directe toegang tot de tuin.

Slapen en verfrissen
De Wessel Ilckenstraat 37 biedt zes slaapkamers, verdeeld over twee verdiepingen. Zo vind je op de eerste verdieping een ruime master bedroom aan de voorzijde van de woning. Een tweede en derde slaapkamer zijn te vinden aan de achterzijde van de woning. Creëer hier bijvoorbeeld een leuke kinderkamer en handige werkplek.

Om te verfrissen bevindt zich, ook op de eerste verdieping, een verzorgde badkamer. De badkamer is in 2016 vernieuwd, geheel betegeld en voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel met brede wastafel, een designradiator en (2e) toilet.

De dakopbouw (2019) heeft een volwaardige tweede verdieping gerealiseerd, waar je nog eens drie slaapkamers vindt. Dankzij een airco kun je hier het hele jaar door heerlijk slapen. Zo blijft het zomers lekker koel en is het op koude dagen snel lekker warm. Zowel aan de voor- als achterzijde vind je twee ruime slaapkamers. Een derde, compacte slaapkamer wordt door de huidige bewoners als speelkamer gebruikt. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een home gym of extra kamer voor opbergen.
Met op de overloop een eigen wastafel is deze verdieping ideaal als domein voor de oudere kids.

Buitenleven
De voortuin biedt de ruimte om ’s ochtends met een kopje koffie van de eerste zon te genieten. De voortuin is onderhoudsvrij en ook kun je de auto bijna altijd voor de deur parkeren. Voor een zomerse barbecue en ruimte voor de kids om lekker te kunnen spelen, vind je aan de achterzijde van de woning een diepe achtertuin. De tuin is grotendeels bestraat, waardoor er volop ruimte is voor het creëren van meerdere zitjes. Hier vind je niet één, maar twee bergingen voor fietsen, tuingereedschap en buitenspeelgoed. De tuin grenst aan de achterzijde aan een groen veldje. De ideale plek voor een gezellige buurtborrel. Dankzij de vrije ligging is de tuin ook makkelijk achterom bereikbaar. Zo rijd je met de motor of bakfiets zo de berging in!

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1988
- Cv-ketel (Nefit, 2019)
- 10 zonnepanelen (april 2023)
- Zonnescherm achterzijde
- Schutting achterzijde (2018)
- Oplevering: In overleg (voorkeur verkoper: half maart)

Weten hoe het is om te wonen aan de Wessel Ilckenstraat 37? Dat vertellen de bewoners je graag zelf;

‘Na bijna acht hele fijne jaren in dit huis is het voor ons tijd voor een volgende plek. Terug naar de roots in een ander dorp hier in de regio. Wij hebben met ontzettend veel plezier in dit fijne huis gewoond met onze twee jonge kinderen. Zeker de tweede verdieping en het veldje direct achter het huis was voor hen heerlijk spelen. Er is altijd fijn contact geweest met buurtbewoners wat zorgde voor een gemoedelijke sfeer in de wijk. We zullen met een warm gevoel op deze plek terug kijken en wensen de volgende bewoners veel woonplezier!’

Wil jij de verhuisdozen al inpakken? Kom eens langs voor een bezichtiging!

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 114 m2
Inhoud: 379 m3
Woonoppervlakte: 115 m2
Bouwjaar: 1988
Deel deze woning via: Facebook Email


Benieuwd wat je maximaal kan lenen en je maandlasten zijn?

1 / 52 Foto's
Plattegrond