Visie Makelaardij
Visie Makelaardij
Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van AmersfoortDe beste verkoopmakelaar van Amersfoort!Als Visie Makelaardij doen wij er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te begeleiden bij de verkoop van hun woning. Ons doel is een succesvolle verkoop met een optimaal verkoopresultaat. Hierbij vinden we het belangrijk dat jij als opdrachtgever van het begin tot eind tevreden bent. Maar of we hiermee de beste makelaar van Amersfoort zijn?
Verkopers kunnen via diverse platforms hun review achterlaten. Denk daarbij aan Funda, Google of Trustoo. In januari ontvingen wij een duidelijk antwoord op de eerder gestelde vraag. Met trots mogen wij onszelf 'De beste verkoopmakelaar van Amersfoort 2023' noemen! Met op de website van 'wie is de beste makelaar' een gemiddeld cijfer van een 9,7! Hiervoor willen we alle tevreden verkopers hartelijk bedanken.


Waarom kiezen voor Visie Makelaardij als jouw verkoopmakelaar? We geven je vijf redenen;


1. We zorgen ervoor dat jouw woning optimaal in de markt komt. Dit doen we door een juiste, onderbouwde waardering en de juiste marketing.


2. We hebben kennis van zaken en kijken verder dan de uiterlijkheden. De technische staat van jouw woning vinden we belangrijk. Ook kijken we naar de juridische kant van de zaak. We laten de woning inmeten, zodat er duidelijkheid is over de afmetingen. Daarnaast kijken we naar de erfdienstbaarheden en publieke beperkingen.


3. We maken strategische keuzes. Door na te denken over de doelgrope die op jouw woning zal afkomen, kunnen we de juiste keuzes maken als het

gaat om marktbenadering. Denk daarbij aan styling, fotografie en omschrijving. Ook maken we volop gebruik van Social Media.


4. We kiezen voor een persoonlijke benadering. Niet alleen richting jou als verkoper, maar ook richting onze kijkers. Zo kunnen we de woning presenteren op een manier die bij hen past. Met als doel om de kijkers te overtuigen om jouw woning te kopen.


5. We zetten ons voor de volle 100 % in voor een succesvolle verkoop van jouw woning! Daarbij nemen we voor jou zoveel mogelijk werk uit handen.

Visie Makelaardij inschakelen als jouw verkoopmakelaar? Of nieuwsgierig wat we voor jou persoonlijk kunnen betekenen? Laat

hier je contactgegevens achter en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvende waardebepaling van jouw woning!