Visie Makelaardij
Visie Makelaardij
Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort


Wat heb je nodig voor het beste resultaat?

Een makelaar die naast taxateur ook marketeer is? Dat is Visie Makelaardij, een makelaarskantoor in Amersfoort en Utrecht. Juist die combinatie maakt het verfrissend en deskundig. Tel daarbij ongetemperd enthousiasme en u hebt de perfecte match! Visie Makelaardij breekt met de standaardaanpak in de traditionele makelaardij. Creativiteit en betrokkenheid hebben bij ons de vrije hand. Wij combineren passie met een dosis vakkennis en maken een makelaar weer persoonlijk.

Visie Makelaardij in Amersfoort

Door Ard Bax in september 2015 gestart als eenmanszaak, kon Visie Makelaardij al in mei 2016 een eigen kantoor op de Stadsring openen, om zes maanden later ook het buurpand er bij te betrekken. Je vindt Visie Makelaardij nu in een mooi kantoor op één van de drukste plekjes van Amersfoort. We stellen graag het team aan je voor.

Ard Bax

Partner/Makelaar & Taxateur

Ard, een telg uit een makelaarsfamilie, erkend makelaar en taxateur, is in 2015 vanuit Rotterdam zijn vrouw gevolgd naar Amersfoort. Hij heeft ervaring met alle soorten vastgoed en kent de stad inmiddels als zijn broekzak. Ard is een uitstekend netwerker en blijkt bovendien sterk in het selecteren van de allerbeste medewerkers.

Jasper van Beek

Partner/Makelaar & Taxateur

Jasper heeft de HBO-opleiding Management Economie en Recht afgerond en werkt sinds 2017 in de makelaardij. Met zijn realistische aanpak stelt hij graag iedereen tevreden. Samen met Ard is Jasper ‘’buiten’’ verantwoordelijk voor de aankoop, verkoop en taxaties van de woningen.

Mogen wij jou helpen bij aan- of verkoop van je woning?
Bel (033) 204 85 35, dan maken wij - Ard, Jasper, Annelie, Mirjam of Wendy - graag een afspraak voor een eerste kennismaking. Neem snel contact op!

Mirjam de Groot

Kandidaat Register Makelaar

Mirjam werkt sinds 2019 bij Visie en heeft sinds 2023 ook haar K-RMT papieren op zak. Ze is betrouwbaar, gedreven en helpt de klanten met veel plezier. De kans is groot dat je haar telefonisch spreekt of bij een bezichtiging tegenkomt! Ook helpt ze jou graag met het verkopen of aankopen van een huis.

Wendy van Dreven

Assistent - Makelaar/Taxateur

Wendy werkt sinds 2021 bij Visie. Meer informatie over een taxatie? Wendy weet er alles van en plant graag een afspraak met je in! Daarnaast gaat ze als creatieve tekstschrijver graag aan de slag met de presentatie van jouw woning. Geen saaie omschrijving, maar een tekst waarin je enthousiast gemaakt wordt. De kans is groot dat je haar telefonisch spreekt of tegen komt tijdens de tekstuele opname van je woning!
Annelie Veldhuizen Marketing- & makelaarsassistent

Annelie werkt sinds 2022 weer bij Visie. Storytelling is haar ding, het creëren van leuke en waardevolle content zie je voorbijkomen op onze Visie socials. Als marketeer zorgt zij voor de presentatie van jouw woning en is de kans groot dat je haar telefonisch spreekt of tegenkomt in jouw woning.

Melk en suiker?

We zitten in een van de mooiste panden van Amersfoort, kom gezellig langs! ​​​​​​​Voor een eerste kennismaking maken we graag even een afspraak. ​​​​​​​Dus bel of stuur een mailtje.

Jong, maar zeker niet dom

In de makelaardij is ‘jong’ niet per se een aanbeveling. Ervaring is belangrijk in ons vak. Daarom is het goed dat Ard, met zijn 12 jaar ervaring, zeer actief de kar trekt en zijn collega’s waar nodig begeleidt. Daarnaast zijn kennis, creativiteit en motivatie onmisbaar voor succes. De leden van ons team hebben elk hun eigen expertise, waarmee ze elkaar prima aanvullen en stimuleren. Ze hebben er elke dag weer zin in. Waar dat toe leidt, merk je in de praktijk. Visie is in korte tijd uitgegroeid tot succesvolle makelaar in Amersfoort, met een zeer hoge klanttevredenheidsscore!

Eerst gewoon even wat laagdrempelige vragen stellen?