Wat heb je nodig voor het beste resultaat?

Een makelaar die naast taxateur ook marketeer is? Dat is Visie Makelaardij, een makelaarskantoor in Amersfoort. Juist die combinatie maakt het verfrissend en deskundig. Tel daarbij ongetemperd enthousiasme en u hebt de perfecte match! Visie Makelaardij breekt met de standaardaanpak in de traditionele makelaardij. Creativiteit en betrokkenheid hebben bij ons de vrije hand. Wij combineren passie met een dosis vakkennis en maken een makelaar weer persoonlijk.

Visie Makelaardij in Amersfoort

Door Ard Bax in september 2015 gestart als eenmanszaak, kon Visie Makelaardij al in mei 2016 een eigen kantoor op de Stadsring openen, om zes maanden later ook het buurpand er bij te betrekken. Je vindt Visie Makelaardij nu in een mooi kantoor op één van de drukste plekjes van Amersfoort. We stellen graag het team aan je voor.

Ard Bax

Ard, een telg uit een makelaarsfamilie, erkend makelaar en taxateur en lid van het algemeen bestuur van VBO, is in 2015 vanuit Rotterdam zijn vrouw gevolgd naar Amersfoort. Hij heeft ervaring met alle soorten vastgoed en kent de stad inmiddels als zijn broekzak. Ard is een uitstekend netwerker en blijkt bovendien sterk in het selecteren van de allerbeste medewerkers.

Jasper van Beek

Jasper heeft de HBO-opleiding Management Economie en Recht afgerond en werkt sinds 2017 in de makelaardij. Met zijn realistische aanpak stelt hij graag iedereen tevreden. Samen met Ard is Jasper ‘’buiten’’ verantwoordelijk voor de aankoop en verkoop van de woningen. Daarnaast is Jasper bezig met de opleiding tot taxateur, zodat hij ook daarin met kennis en ervaring van waarde kan zijn.

Mogen wij jou helpen bij aan- of verkoop van je woning?
Bel (033) 204 85 35, dan maken wij - Ard, Annelie, Jasper of Mirjam - graag een afspraak voor een eerste kennismaking. Neem snel contact op!

Annelie Veldhuizen

Annelie werkt sinds 2020 bij Visie en heeft daarvoor een opleiding afgerond als Management Assistent. Ze is vaak buiten te zien, bij bijvoorbeeld een tekstuele opname van uw woning. De kans is groot dat je haar ook telefonisch spreekt. Als echte creatieveling doet ze met merkbaar plezier de onroerend goed-marketing en bouwt zij on- en offline aan ons imago.

Mirjam van Woudenberg

Mirjam werkt sinds 2019 bij Visie en heeft daarvoor een opleiding afgerond als Management Assistent. Inmiddels heeft ze haar Assistent Makelaar papieren op zak en is ze ook al begonnen aan haar Makelaars opleiding. Ze is betrouwbaar, gedreven en helpt de klanten met veel plezier. De kans is groot dat je haar telefonisch spreekt of bij een bezichtiging tegenkomt!

Melk en suiker?

We zitten in een van de mooiste panden van Amersfoort, kom gezellig langs! ​​​​​​​Voor een eerste kennismaking maken we graag even een afspraak. ​​​​​​​Dus bel of stuur een mailtje.

Marjoek Warmink

Marjoek maakt weergaloze foto’s, 360˚ beelden en (GoPro) video’s. Werp een korte blik op onze portefeuille en je begrijpt wat Marjoeks sterke punten zijn. Creatieve kijkhoeken, beweging en lichtinval geven elke presentatie extra schwung. Waardoor de huizen van onze klanten er echt uit springen in het Funda-aanbod. Zie ook haar website.

www.studiosoetehuysen.nl

Vincy Veen

Vincy is de vaste styliste die Visie Makelaardij al sinds de start helpt bij het optimaal presenteren van woningen. Van een kleine zolderverdieping tot riante stadsvilla… Vincy slaagt er telkens weer in een woning meerwaarde te geven, waarbij ze gericht werkt voor de smaak van de in overleg gekozen doelgroep. Zie ook haar website.

www.vinteriors.nl

Jong, maar zeker niet dom

In de makelaardij is ‘jong’ niet per se een aanbeveling. Ervaring is belangrijk in ons vak. Daarom is het goed dat Ard, met zijn 12 jaar ervaring, zeer actief de kar trekt en zijn collega’s waar nodig begeleidt. Daarnaast zijn kennis, creativiteit en motivatie onmisbaar voor succes. De leden van ons team hebben elk hun eigen expertise, waarmee ze elkaar prima aanvullen en stimuleren. Ze hebben er elke dag weer zin in. Waar dat toe leidt, merk je in de praktijk. Visie is in korte tijd uitgegroeid tot succesvolle makelaar in Amersfoort, met een zeer hoge klanttevredenheidsscore!

Eerst gewoon even wat laagdrempelige vragen stellen?