Visie Makelaardij
Visie Makelaardij
Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort


Taxateur Amersfoort

Een professionele taxateur in Amersfoort, dat is wat we zijn. Wij waarderen jaarlijks honderden woningen en appartementen voor particuliere en professionele opdrachtgevers. Denk onder andere aan financiële instellingen, advocatenkantoren en woningcorporaties. Heb je net een woning gekocht in Amersfoort of loopt de rentevaste periode van je hypotheek af? Waarschijnlijk heb je dan een taxatierapport van een erkende taxateur nodig. En het liefst zo snel mogelijk, zodat je hypotheekaanvraag geen vertraging oploopt. Visie Makelaardij past dan precies in je straatje. Zorgeloos kun je jouw huis in Amersfoort laten taxeren.


Visie is lid van de VBO

Uiteraard worden wij door alle banken geaccepteerd door onze ervaring en lidmaatschap van de VBO (Vereniging Bemiddeling Onroerend goed). Ard Bax is zowel een gecertificeerd Register Makelaar (RM, ingeschreven bij stichting VastgoedCert) als Register Taxateur (RT), d.w.z. dat hij is aangesloten bij de kamer Wonen van het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Daarom mag Visie Makelaardij taxatierapporten uitbrengen voor elke geldverstrekker in Nederland.

NWWI taxatie Amersfoort?


Heb je een NWWI taxatie nodig in Amersfoort? Visie Makelaardij beschikt over een NWWI certificering. Dit houdt in dat een onafhankelijke organisatie (het Nederlands Woning Waarde Instituut) onze taxatierapporten controleren voordat deze worden uitgebracht.

Wat kost een taxatierapport bij
​​​​​​​Visie Makelaars in Amersfoort?


De kosten om een woning te laten taxeren in Amersfoort zijn afhankelijk van meerdere factoren. Wil je weten wat de kosten zijn voor een taxatierapport van jouw huis? Bel of mail ons en wij maken direct een scherpe prijsopgave.

Huis laten taxeren of gratis waardebepaling?


Heb je nog geen concrete verhuisplannen, maar ben je wel benieuwd naar de waarde van jouw woning in Amersfoort, dan is een uitgebreid taxatierapport niet nodig. Vraag dan een geheel vrijblijvende waardebepaling aan. Wij komen kosteloos bij je langs en geven je een inschatting van de waarde. Wil je vervolgens jouw huis in Amersfoort verkopen, dan heb je alvast een goede eerste stap gezet!

Officieel, onafhankelijk en professioneel


Graag maakt Ard voor jou een officiële, onafhankelijke en professionele inschatting van de waarde van de woning, gebaseerd op alle relevante data en gevalideerd door het NWWI. Meer informatie? Neem contact op met Visie!