Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort
Verkocht
Van Linschotenstraat 26
in Kruiskamp / Amersfoort, Amersfoort

Op zoek naar een hoogwaardig afgewerkte woning vlak bij de binnenstad? Dan is dit huis aan de van Linschotenstraat 26 echt wat voor jou! Dit lichte familiehuis heeft een ruime living, 3 slaapkamers op de eerste verdieping, een zolder met berging en een diepe achtertuin. De woning ligt ideaal gelegen in de wijk Kruiskamp. Op loopafstand van het winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen en op fietsafstand (5 minuten) van de middeleeuwse Amersfoortse binnenstad. Daarnaast vind je in de buurt verschillende scholen en speelgelegenheden voor kinderen en bereik je met de auto binnen enkele minuten uitvalswegen A1 en A28. Vast beginnen met inpakken maar?

Aan de voorzijde van de woning kom je via de gang binnen in een heerlijk lichte woonruimte. Een ideale plek voor een gezellige zithoek en speelruimte voor kinderen. De open keuken beschikt over een gasfornuis met afzuigkap, inbouwoven en vaatwasser. Dankzij de handige hoekopstelling biedt de keuken voldoende werk- en opslagruimte. Naast de keuken is ruimte voor een eettafel waar je met gasten ruim kunt dineren.

Zowel via de openslaande deuren in de kamer als vanuit de keuken is er toegang tot de tuin. Zo geniet je op zomerse dagen op het terras van je kookkunsten. De begane grond is voorzien van een moderne, massief eikenhouten visgraatvloer (2019). De ideale basis voor jouw nieuwe interieur!

Slapen en verfrissen
Op de 1e verdieping vind je 3 slaapkamers. Twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning en een derde ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning. De slaapkamers en de overloop zijn voorzien van een eikenhouten parketvloer. Ook de badkamer vind je aan de voorzijde van de woning. Deze badkamer (2012) is geheel betegeld en voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel en designradiator.

De zolder is via een vaste trap te bereiken. Op de voorzolder vind je de C.V.-ketel en de aansluiting voor de wasmachine. Daarachter vind je een ruime berging.

Buitenleven
De van Linschotenstraat 26 heeft een groene en uitnodigende voortuin. Daarnaast heeft de woning een achtertuin van maar liefst 16 meter diep, die ook achterom te bereiken is. Grenzend aan de woning vind je een gezellig terras. Het terras is gelegd in een visgraatmotief, een knipoog vanuit de living. Achterin de tuin vind je een tweede terras. Zo is er zomers altijd wel een plek waar je kan genieten van de zon. Ook vind je achterin de tuin een stenen berging (voorzien van elektra). Ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld fietsen, speelgoed of tuingereedschap.

Zie jij jezelf al wonen aan de Van Linschotenstraat 26? Kom dan eens langs!

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1962;
- Woonoppervlakte: 77 m2;
- Perceeloppervlakte: 169 m2;
- Schilderwerk buiten 2021;
- Zolder voorzien van dakraam en extra dakisolatie;
- Oplevering: in overleg (voorkeur verkopers november).

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 169 m2
Inhoud: 305 m3
Woonoppervlakte: 77 m2
Bouwjaar: 1962
Deel deze woning via: Facebook Email


Benieuwd wat je maximaal kan lenen en je maandlasten zijn?

1 / Foto