Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort
Verkocht
Stationsstraat 26B
in Binnenstad / Amersfoort, Amersfoort

Hoge ramen, veel licht en een authentiek ornamenten plafond. Welkom aan de Stationsstraat 26 B! Een 2-laagse bovenwoning die bruist van karakter en historie. Zo vind je er een sfeervolle living, praktische keuken met zonnig balkon, maar liefst 3 slaapkamers en een privé berging op de begane grond. De straatnaam zegt het al. Deze woning is gelegen op loopafstand van het Centraal Station. Ook wandel je binnen enkele minuten de gezellige Amersfoortse binnenstad in met een ruime keuze aan winkels, musea en horeca. Kortom, een woning voor mensen die houden van het stadse leven!

Koken en ontspannen
Via een eigen entree en trapopgang kom je op de 1e verdieping, die bedoeld is voor koken en ontspannen. Zo vind je de keuken aan de achterzijde van het appartement. De keuken beschikt over een gaskookplaat, combimagnetron, koelkast, vriezer en een bijna nieuwe vaatwasser (2022). Vanuit de keuken heb je directe toegang tot de living, waar diverse mogelijkheden zijn voor het creëren van een gezellig eethoek, om samen uitgebreid te kunnen tafelen. De openslaande deuren naar het balkon, maken dat je hier zomers ook heerlijk buiten kunt eten.

De drie grote ramen aan de voorzijde van het appartement maken het binnen heerlijk licht en bieden een levendig uitzicht over de straat. Of je nu regelmatig al je vrienden uitnodigt of juist na een lange werkdag met een boek op de bank wilt genieten van de rust. Er is ruimte genoeg voor een sfeervolle zithoek die past bij jouw woonwensen.

Slapen en verfrissen
Via de hal, waar zelfs de houten trap karakter laat zien, kom je op de tweede verdieping die bedoeld is voor slapen en verfrissen. Hier vind je drie slaapkamers. Twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning. Een derde slaapkamer vind je aan de achterzijde van de woning. Dankzij meerdere dakramen zijn alle slaapkamers heerlijk licht en kan één van de kamers waar nodig ook goed als bijvoorbeeld werkkamer gebruikt worden.

Om te verfrissen vind je ook de badkamer aan de achterzijde van de woning. De badkamer beschikt over een moderne (regen)douchecabine, wastafel, designradiator en toilet. Op de overloop vind je de aansluiting voor de wasmachine.

Buitenleven
Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning vind je een praktische berging. Hier pak je makkelijk de fiets, om binnen enkele minuten naar bijvoorbeeld de binnenstad te fietsen. De berging is voorzien van elektra en een vliering voor extra opbergruimte.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1903
- Maandelijkse VvE kosten € 94,-
- Parkeervergunning verplicht
- Cv-ketel Remeha (2021)
- Oplevering: in overleg

Wil jij wonen in hartje Amersfoort? Bel dan voor een bezichtiging. We laten je de woning graag zien!

+ Lees meer ›
Woonlaag: 2 (van 2)
Inhoud: 365 m3
Woonoppervlakte: 105 m2
Bouwjaar: 1903
Deel deze woning via: Facebook Email


Benieuwd wat je maximaal kan lenen en je maandlasten zijn?

1 / 51 Foto's
Plattegrond