Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort
Verkocht
Stadsring 260A
in Binnenstad / Amersfoort, Amersfoort

Het unieke uitzicht op het park, geeft je een heerlijk vrij gevoel. Dit unieke uitzicht, waarin de natuur in alle jaargetijden op z'n mooist is, is 'een stukje stad van jou'!

Op één van de mooiste plekjes van de historische Amersfoortse binnenstad vind je Stadsring 260A. Een appartement voor echte stadsmensen, gelegen aan het prachtige Zocherplantsoen en het kabbelende water van de stadsbeek. Het appartement beschikt over een heerlijke living, open keuken, een ruime slaapkamer en een nette badkamer. Niet alleen de indeling, maar ook de locatie is perfect! Zo wandel je binnen enkele minuten naar het gezellige stadscentrum waar je diverse winkels en terrassen vindt. Een supermarkt voor dagelijkse boodschappen is op loopafstand. En met de fiets ben je binnen enkele minuten bij het station. Pak je de auto, dan rijd je binnen no-time op de snelweg richting Utrecht.

Koken & ontspannen
Bij binnenkomst in de living ben je op slag verliefd! Het fraaie en levendige uitzicht geven de living haar charme en de grote ramen maken het hier heerlijk licht. De open keuken vind je aan de rechterzijde en beschikt over een gaskookplaat, afzuigkap, combioven, koelkast en een vaatwasser. Dankzij onder- en bovenkastjes heb je genoeg ruimte voor het opbergen van al je keukenapparatuur. Om samen te eten, biedt de living volop mogelijkheden. Zo is het goed mogelijk een eethoek te creëren

Of je nu droomt van die grote hoekbank of eindelijk die leuke fauteuils wilt kopen. Er zijn naast een eethoek diverse opties om hier een sfeervolle zithoek te maken. Vanuit de keuken heb je toegang tot het (gedeelde) balkon, waar je ’s avonds heerlijk van de ondergaande zon kunt genieten.

Slapen en verfrissen
Aan de voorzijde van het appartement vind je de slaapkamer met badkamer en suite. De slaapkamer met bergkast is heerlijk licht en biedt meer dan genoeg ruimte voor al je slaapkamermeubels, bijvoorbeeld een groot bed en praktische kledingkast. De badkamer is compact, maar van al het nodige voorzien. Denk daarbij aan een douchecabine, wastafelmeubel, wasmachineaansluiting en de C.V.-Combiketel. In de hal vind je het toilet.

Buitenleven
In de zomer buiten eten? Dat kan! Naast het heerlijke plekje op het balkon is er de verzorgde, royale en gemeenschappelijke tuin met veel groen, privacy en een groot terras. In het wit geschilderde bijgebouw is er een handige eigen berging van circa 5m2.

Kortom, woorden schieten te kort. Mogen wij je meenemen voor een bezichtiging? Twijfel niet langer en laat je betoveren door de stadse charme en natuurlijke schoonheid.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1982
- Unieke locatie!
- Maandelijkse VvE-kosten €132,-
- Oplevering: In overleg

Enthousiast? Bel dan voor een bezichtiging!

+ Lees meer ›
Woonlaag: 1 (van 1)
Inhoud: 154 m3
Woonoppervlakte: 47 m2
Bouwjaar: 1982
Deel deze woning via: Facebook Email


Benieuwd wat je maximaal kan lenen en je maandlasten zijn?

1 / 49 Foto's
Plattegrond