Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort
Verkocht
Speelkamp 26Z
in Leusden

Starters opgelet! Wonen in een jong, luxe afgewerkt appartement? Dan is de Speelkamp 26 Z jouw nieuwe woning. Een heerlijk licht 2-kamer appartement op een ideale locatie in Leusden. Nieuwsgierig? We vertellen je graag meer!

Waar het in het verleden werd gebruikt als kantorencomplex, staat aan de Speelkamp 26 sinds drie jaar een compleet getransformeerd appartementencomplex. De begane grond is de gemeenschappelijke ruimte waar een pool- en pingpongtafel staan. Je kunt de lift of de trap nemen naar jouw appartement. Op de 2e verdieping vind je Speelkamp 26 Z.

Je komt binnen in het leef-woon gedeelte. Deze is voorzien van een unieke raampartij met maar liefst negen ramen en daardoor heerlijk licht. Je vindt hier een compacte, open keuken met 4-pits gaskookplaat, moderne afzuigkap, vaatwasser en koelkast met vriesvak. Daarnaast is er ruimte voor een eethoek en een gezellige zithoek.

Grenzend aan de living vind je zowel de slaap- als badkamer. De slaapkamer bevat een groot kantel-en-kiep raam. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van inloop-regendouche, wastafel en toilet. Naast de badkamer vind je een praktische bergkast met CV-ketel en de aansluiting voor wasmachine (en droger).

Wonen in Leusden biedt veel voordelen. Diverse winkels, de kapper, een groot tuincentrum en medische voorzieningen zijn op loofafstand. Binnen 10 minuten zit je midden in het historische centrum van Amersfoort. Met de auto ben je snel bij de uitvalswegen A28/A1.

Kom jij wonen in Leusden? Bel dan voor een bezichtiging!

Bijzonderheden
- Vrij parkeren voor de deur
- Goed onderhouden gezamenlijke ruimte
- VvE bijdrage: € 194,81
- Oplevering: in overleg.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 3 (van 3)
Inhoud: 117 m3
Woonoppervlakte: 35 m2
Bouwjaar: 1989
Deel deze woning via: Facebook Email


Benieuwd wat je maximaal kan lenen en je maandlasten zijn?

1 / Foto