Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort
Verkocht
Spakenburgkade 18C
in Vathorst / Hooglanderveen / Amersfoort, Amersfoort

Het moderne loftgevoel, veel licht en een uitzicht dat je blijft verwonderen. Dit appartement is er één uit duizenden. Waarom? Lees snel verder!

De Spakenburgkade 18C is een 2-laags appartement aan de rand van Vathorst. Deze wijk is een populaire in Amersfoort en dat snappen we maar al te goed! Alle voorzieningen die je nodig hebt zijn aanwezig, denk aan winkels, sportvoorzieningen, een medisch centrum en zelfs een treinstation. Door de goede bereikbaarheid ben je binnen korte tijd op de verschillende snelwegen die langs Amersfoort lopen. Naar buiten? De buurt van de Spakenburgkade, die de Laak wordt genoemd, wordt omgeven door water. Varen, zwemmen en als het kan schaatsen, het gebeurd er allemaal. Vanuit je appartement aan de Spakenburgkade loop je zo het Kai Park in. Er is daar genoeg ruimte om te wandelen, te spelen, je hond uit te laten of te sporten.

En nu naar binnen!

Via de gezamenlijke entree loop je de trap op naar de 1e verdieping. Daar bevindt zich jouw voordeur. De tweede trap naar boven brengt je in de hal van jouw woning. Daar is genoeg ruimte om een garderobe te creëren. Een kapstok voor de jassen, ruimte voor tassen en een bankje om de schoenen aan te trekken, het kan allemaal! Via de gang zijn slaapkamers en badkamer te bereiken. De overloop geeft dankzij de trap toegang tot de living op de 3e verdieping.

Slapen & Verfrissen

De 2e verdieping is zo ingericht, dat slapen en verfrissen daar optimaal kan. De verdieping heeft maar liefst drie slaapkamers. Twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning, waarvan één de masterbedroom en een derde slaapkamer aan de achterkant van de woning. Werk je thuis en heb je geen drie slaapkamers nodig? Maak van deze kamer dan je werkkamer.

De woning wordt casco opgeleverd wat maakt dat je van de badkamer jouw privé wellness kan maken. Er zijn aansluitingen voor een (regen)douche, ligbad (met bubbels?) en er is voldoende ruimte voor een luxe wastafelmeubel. Naast de badkamer is een separaat toilet, met hangend closet en aansluiting voor een kleine wasbak.
Daarnaast is er op deze verdieping een inpandige berging gerealiseerd. Hier vind je de aansluiting voor je wasmachine en droger, de mechanische ventilatie en ruimte om spullen op te bergen.

Koken & Ontspannen

Wauw! Dat is het eerste gevoel wat je krijgt als je de living op de 3e verdieping bereikt. De achterkant van de woning is als een schilderij in het Rijksmuseum. Dankzij de glazen pui over de hele breedte van de woning kijk je uit over het polderlandschap van Nijkerk. Bootjes op de rivier de Laak, de dorpskerk van Nijkerk en de contouren van Bunschoten-Spakenburg, je kunt ervan genieten terwijl je ’s morgens rustig zit te ontbijten of na een drukke dag staat te koken. Aan deze kant van de woning zijn namelijk alle aansluiting voor je keuken met kookeiland en is er genoeg ruimte voor een royale eethoek.

Dat gevoel wat je in de keuken hebt, net even anders in je woonkamer ervaren? Vanuit je living kijk je over de wijk Vathorst richting het centrum van Amersfoort. Een zonnige dag? Dan is de Onze lieve vrouwentoren vanuit jouw living te zien. Hiervan wil je natuurlijk ook buiten genieten en dat kan! Er is een ruim dakterras gerealiseerd grenzend aan de living. Door de harmonicadeuren helemaal open te schuiven, maak je van jouw woonkamer en dakterras één. Dat is de hele zomer (en lente, herfst en winter) genieten.

Zie jij jezelf hier al wonen? Neem dan contact met ons op!

Bijzonderheden
- Casco oplevering;
- Gehele appartement is voorzien van inbouwspots en vloerverwarming;
- Alle wanden gestuct;
- CV combiketel Intergas HRE 2021;
- VVE in oprichting, gas/water/licht wordt verwerkt in de maandelijkse bijdrage;
- Oplevering: in overleg.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 4 (van 4)
Inhoud: 455 m3
Woonoppervlakte: 132 m2
Bouwjaar: 2008
Deel deze woning via: Facebook Email


Benieuwd wat je maximaal kan lenen en je maandlasten zijn?

1 / 5 Foto's