Visie Makelaardij
Visie Makelaardij
Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort
Verkocht
Schimmelpenninckstraat 55D
in Schothorst / Amersfoort, Amersfoort

(Kijkmomenten zijn zaterdag 6 april en dinsdag 9 april, zie onderaan de verdere details.)

Wonen met karakter op een unieke locatie? Welkom aan de Schimmelpenninckstraat 55 D! De authentieke details van de gevel maken dat je al voor de deur verkocht bent. Dit twee-laagse appartement biedt volop ruimte voor koken, slapen, verfrissen en ontspannen. Met twee rechterhanden en/of een beetje hulp van buitenaf, creëer jij hier een droom van een appartement. Naast de uitstraling, is ook de ligging uniek! Langs de oude stadsmuur wandel je binnen enkele minuten de bruisende binnenstad van Amersfoort in. Zomers zit jij hier zo op het terras. Ook winkels voor dagelijkse boodschappen, theater Flint en het Centraal Station zijn dichtbij. Enthousiast? Laat ons je meer vertellen!

1e verdieping
Via een gezamenlijke entree kom je op de eerste verdieping. Hier stap je binnen in de keuken, van waaruit je toegang heb tot de woonkamer aan de achterzijde van het appartement. Ook op deze verdieping vind je een ruime slaapkamer. Even helemaal out-of-te-box denken? Creëer op de plek van de keuken een stijlvolle badkamer. In de huidige woon- en slaapkamer is dan genoeg ruimte voor een gezellige living met open keuken. (Zie voor een indruk de artist-impressions tussen de foto’s).

2e verdieping
Ook de tweede verdieping biedt volop mogelijkheden. Deze voormalige studio beschikt over een compacte keuken. De houten balken zijn het ideale decor voor een knusse masterbedroom. Maar ook is het goed mogelijk een tweede slaapkamer te realiseren. Let op! De trap naar de tweede verdieping ontbreekt en zal dus zelf geplaatst moeten worden (locatie in overleg).

Dakterras (optioneel)
Aan de achterzijde van het appartement, boven de ijssalon, vind je een ruim dakterras. Het is mogelijk het ‘recht van opstal’ voor het gebruik van het dakterras bij het appartement te kopen. De kosten hiervoor bedragen € 15.000,- euro.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1899
- Bruto vloeroppervlak: 109 m2
- Energielabel: G
- Maandelijkse VvE-bijdrage € 105,-
- Oplevering: in overleg

Bij het zien van de foto’s al verkocht? Kom dan eens kijken! Het bezichtigen van het appartement kan op de volgende inloopmomenten;

- Zaterdag 6 april (LANDELIJKE OPEN HUIZEN DAG) tussen 11:00 – 15:00 uur
- Dinsdag 9 april tussen 15:00 – 17:00 uur

De woning wordt per inschrijving verkocht. De deadline hiervoor is vrijdag 12 april om 12:00 uur. Het uitbrengen van een bieding kan via onze website www.visiemakelaardij.nl.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 2 (van 2)
Inhoud: 252 m3
Woonoppervlakte: 76 m2
Deel deze woning via: Facebook Email


Benieuwd wat je maximaal kan lenen en je maandlasten zijn?

1 / 31 Foto's
Plattegrond