Visie Makelaardij
Visie Makelaardij
Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort
Verkocht
Schimmelpenninckstraat 55B
in Schothorst / Amersfoort, Amersfoort

(Kijkmomenten zijn zaterdag 6 april en dinsdag 9 april, zie onderaan de verdere details.)

Wonen met karakter op een unieke locatie? Welkom aan de Schimmelpenninckstraat 55 B! De authentieke details van de gevel maken dat je al voor de deur verkocht bent. Dit twee-laagse hoekappartement biedt volop ruimte voor koken, slapen, verfrissen en ontspannen. Met twee rechterhanden en/of een beetje hulp van buitenaf, creëer jij hier een droom van een appartement. Naast de uitstraling, is ook de ligging uniek! Langs de oude stadsmuur wandel je binnen enkele minuten de bruisende binnenstad van Amersfoort in. Zomers zit jij hier zo op het terras. Ook winkels voor dagelijkse boodschappen, theater Flint en het Centraal Station zijn dichtbij. Enthousiast? Laat ons je meer vertellen!

1e verdieping
Via een gezamenlijke entree kom je op de eerste verdieping. Hier vind je de woonkamer aan de voorzijde van het appartement. De hoge ramen en originele ornamenten zijn de perfecte basis voor een sfeervolle living. Aan de rechterzijde van het appartement vind je één slaapkamer, een tweede kamer waarvan je een droom van een inloopkast van kunt maken en een praktische bijkeuken. De keuken bevindt zich naast de woonkamer, aan de linkerzijde van het appartement. Via de hal, die onder andere toegang biedt tot een compacte doucheruimte, brengt een trap je naar de tweede verdieping.

2e verdieping
De tweede verdieping biedt volop mogelijkheden. Deze voormalige studio beschikt over een compacte keuken en een badkamer die via de overloop te bereiken is. De houten balken en het spitse plafond zijn het decor voor een knusse masterbedroom. Dankzij meerdere ramen is het realiseren van twee slaapkamers en een ruime badkamer op deze verdieping goed mogelijk.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1899
- Bruto vloeroppervlak: 121 m2
- Energielabel: G
- Maandelijkse VvE-bijdrage € 105,-
- Oplevering: In overleg

Bij het zien van de foto’s al verkocht? Kom dan eens kijken! Het bezichtigen van het appartement kan op de volgende inloopmomenten;

- Zaterdag 6 april (LANDELIJKE OPEN HUIZEN DAG) tussen 11:00 – 15:00 uur
- Dinsdag 9 april tussen 15:00 – 17:00 uur

De woning wordt per inschrijving verkocht. De deadline hiervoor is vrijdag 12 april om 12:00 uur. Het uitbrengen van een bieding kan via onze website www.visiemakelaardij.nl.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 2 (van 2)
Inhoud: 288 m3
Woonoppervlakte: 87 m2
Deel deze woning via: Facebook Email


Benieuwd wat je maximaal kan lenen en je maandlasten zijn?

1 / 36 Foto's
Plattegrond