Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort
Verkocht
Ringweg-Kruiskamp 69G
in Kruiskamp / Amersfoort, Amersfoort

XXL-wonen op een top locatie? Welkom aan de Ringweg-Kruiskamp 69 G! Dit charmante appartement met een woonoppervlakte van maar liefst 135 m2 vind je op loopafstand van de historische Amersfoortse binnenstad. Het appartement is in de afgelopen 3 jaar gemoderniseerd en beschikt over een sfeervolle living, eetkamer, 3 slaapkamers en een fan-tas-tisch terras (met een oppervlakte van bijna 60 m2)! Meer hoeven we je niet te zeggen, hier wil je kijken! En wonen natuurlijk…

Via een eigen entree, kom je binnen in de woning. Op de begane grond vind je hier een praktische berging en de toegang tot de overdekte, vaste parkeerplaats (eigendom) bij de achterdeur, zodat je de auto voor de deur kunt parkeren. Het woongedeelte, om te koken, ontspannen, slapen en verfrissen, vind je op de 1e verdieping.

Koken en ontspannen
Wanneer je boven komt, heb je via de overloop toegang tot zowel de eethoek als de living. De stijlvolle deuren geven de overloop een moderne, ruimtelijke uitstraling. De eethoek vind je aan de voorzijde en is een fijne plek om uren te kunnen tafelen. De keuken met dubbele opstelling is de verbinding tussen de eethoek en de living. Aan de ene zijde vind je een grote kastenwand met combi-oven, koelkast en vriezer. Aan de andere zijde vind je het werkgedeelte met een keramische kookplaat, de spoelbak en veel ruime lades. Hiervan zijn de frontjes eerder dit jaar vervangen.

De living is de eyecatcher van deze woning! Er is ruimte voor een royale zithoek om na een lange werkdag te ontspannen of met je gasten gezellig te borrelen. De woningbrede pui maakt het hier heerlijk licht. Dankzij de dubbele schuifpui is het terras zomers je 2e woonkamer.

Slapen en verfrissen
Het appartement beschikt over 3 slaapkamers. Wakker worden met uitzicht over het Valleikanaal? Twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning. De 3e en grootste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartement. Om te verfrissen vind je midden in het appartement de badkamer met zowel een ligbad als een ruime douchecabine. Het robuuste meubel en de donkere kleuren geven de badkamer een stijlvolle uitstraling. Verfrissen wordt hier ontspannen.

Het appartement beschikt over 2 toiletruimtes. Eén toilet vind je naast de keuken. Een tweede toilet bevindt zich bij de slaapkamers. Hier vind je ook een praktische wasruimte met de aansluiting voor wasmachine en droger.

Buitenleven
Wanneer je houdt van het buitenleven, maar groene vingers mist, is het heerlijk wonen aan de Ringweg-Kruiskamp 69 G. Grenzend aan de living, vind je een terras van bijna 60 m2. De ligging op het zuiden, maakt dat je hier de hele dag wel een plek vindt om van de zon te genieten. Samen buiten barbecueën, een schaduwplek om te loungen of toch een eigen moestuin. Op dit terras is het allemaal mogelijk. Aan de woning is een groot, elektrisch zonnescherm bevestigd die naast schaduw ook volop privacy biedt.

De Ringweg-Kruiskamp 69 G is gelegen in de wijk Kruiskamp. Zo vind je op steenworp afstand het Neptunusplein met winkels voor de dagelijkse boodschappen. Ook het historische stadscentrum van Amersfoort met een ruime keuze aan winkels en horecagelegenheid is op loopafstand. De Ringweg-Kruiskamp komt uit op de Hogeweg, waardoor je binnen enkele minuten op de uitvalswegen (A1/A28) rondom Amersfoort zit.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 2007
- Energielabel: A
- Eigen (overdekte) parkeerplaats
- Maandelijkse VvE-bijdrage € 128,- (€ 117,- voor de woning, € 11,- voor de garage)
- Oplevering: In overleg

Nu al verkocht? Kom dan eens langs voor een bezichtiging!

+ Lees meer ›
Woonlaag: 1 (van 1)
Inhoud: 484 m3
Woonoppervlakte: 135 m2
Bouwjaar: 2007
Deel deze woning via: Facebook Email


Benieuwd wat je maximaal kan lenen en je maandlasten zijn?

1 / Foto