Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort
Verkocht
Regenboog 37
in Nieuwland / Amersfoort, Amersfoort

Staan licht en ruimte bovenaan jouw wensenlijstje? Welkom aan de Regenboog 37! Een unieke maisonnettewoning op misschien wel één van meest veelzijdige plekjes van Nieuwland. De woning biedt een ruime living, nette keuken, gezellige eetkamer met aangrenzend balkon, twee slaapkamers en een moderne badkamer, verdeeld over twee woonlagen. Bij het appartement hoort ook een eigen berging en privé parkeerplaats. Tel daar nog eens de ideale locatie bij op en je bent verkocht!

Je vindt de Regenboog 37 boven de winkels van winkelcentrum ‘De Nieuwe Hof’. Zo bevinden zich aan de achterzijde van jouw woning diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen. Aan de voorzijde vind je het groene waterpark van Nieuwland. Ook biedt de wijk meerdere scholen en medische voorzieningen op loop- en fietsafstand. Werk je buiten Amersfoort? Ook dan is wonen aan de Regenboog ideaal! Met de auto rijd je binnen enkele minuten op de A1. Enthousiast? Laat ons je meer vertellen!

Je komt binnen op de tweede woonlaag, die ingericht is voor slapen en verfrissen. De trap naar beneden brengt je op de eerste woonlaag, bedoelt voor koken en ontspannen.

Woonlaag 1
Na een drukke werkdag languit op de bank en een plek om gezellig samen te borrelen. Daarvoor vind je de living aan de voorzijde van de woning. Grote ramen maken de living heerlijk licht en bieden een groen uitzicht over de vijver van Nieuwland. Een leuk detail van deze woning is de verbinding die de eerste woonlaag biedt. Zo vind je aan de rechterzijde de keuken, maar kun je ook via de linkerzijde de eetkamer bereiken. Zo zijn de ruimtes op deze verdieping rondom met elkaar verbonden.

De keuken bevindt zich tussen de eethoek en de zithoek. Zo zet je de pannen makkelijk op tafel, maar zit je met een gevuld glas ook zo weer op de bank. De keuken beschikt over alle ingrediënten om hier de lekkerste maaltijden te bereiden. Denk daarbij aan een inductiekookplaat, combi-oven en een koelkast. De trapkast, die grenst aan de keuken is een ideale voorraadkast. Zo houd je in de keuken genoeg ruimte voor pannen en servies.

Niet zomaar een eethoek! In deze eetkamer, die je vindt aan de achterzijde van de woning, is ruimte voor een grote eettafel om met al je vrienden uitgebreid te tafelen, nog een uurtje door te werken en zelfs voor een potje pingpong. Vanuit de eetkamer heb je dankzij dubbele deuren toegang tot het balkon, die strekt over de gehele breedte van de woning.

Ook op de eerste woonlaag vind je een praktische waskamer met de aansluiting voor wasmachine en droger, maar ook volop opbergruimte. Daarnaast kun je hier de was uit het zicht laten drogen.

Woonlaag 2
De tweede woonlaag biedt twee slaapkamers, de badkamer en een ruime hal. De twee slaapkamers vind je beide aan de achterzijde van de woning. De badkamer heeft in 2021 een frisse make-over gehad. Zo is er een nieuwe douchecabine geplaatst, is het wastafelmeubel met wastafel vernieuwd en ligt er een nieuwe tegelvloer.

Praktisch
Het complex aan de Regenboog beschikt naast een trap ook over een lift. Zo kom je met zware tassen vanuit de parkeerkelder snel en makkelijk bij jouw woning. In de parkeergarage heb je als woningeigenaar een privé parkeerplaats. Daarnaast vind je hier ook jouw eigen berging.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1998
- Energielabel: A
- Maandelijkse VvE-bijdrage: € 285,-
- Oplevering: in overleg (voorkeur verkopers; januari 2024)

Was jij bij het zien van de foto’s al verkocht? Kom dan eens binnen kijken!

+ Lees meer ›
Woonlaag: 1 (van 1)
Inhoud: 360 m3
Woonoppervlakte: 109 m2
Bouwjaar: 1998
Deel deze woning via: Facebook Email


Benieuwd wat je maximaal kan lenen en je maandlasten zijn?

1 / 42 Foto's
Plattegrond