Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort
Verkocht
Prangelaar 22
in Woudenberg / Scherpenzeel, Woudenberg

Welkom bij de Prangelaar 22 in Woudenberg. Deze woning is in 2016 bijna volledig gestript. En dit is goed te zien! Bijna alles is tot in de puntjes perfect afgewerkt. Denk aan sfeervolle ledverlichting, gemoderniseerde meterkast en strakke muren/vloeren. Een eigen oprit, luxe keuken en lichte living. Deze woning heeft het allemaal.

Daarnaast is de locatie ook ideaal. Woudenberg staat bekend om de centrale ligging tussen Utrecht en Amersfoort. Er is veel groen in de omgeving. Denk aan het Nationale Park De Utrechtse Heuvelrug met o.a. het Henschotermeer, Landgoed Den Treek en het Valleikanaal. Verder is de woning gelegen in een doodlopende straat, op loopafstand van het centrum, basisschool en diverse speeltuintjes.

Enthousiast? Kom snel kijken!

Koken en ontspannen
Bij binnenkomst valt de luxe keuken direct op! De blauwe kastenwand is een echte eyecatcher. Er is veel werk/- en opbergruimte. Daarnaast vind je hier een gezellig bar, carrouselkast en diverse inbouwapparatuur. Denk aan een inductiekookplaat, afzuigkap, Quooker, oven, combioven, koelkast, vriezer en een vaatwasser. Completer kan niet!

Aan de achterkant van de woning vind je een lichte living. Creëer hier een gezellige zithoek waar je na een lange dag werken lekker kunt ontspannen. Via de openslaande deuren kom je in de achtertuin.

Slapen en verfrissen
Op de 1e verdieping vind je 3 slaapkamers. Eén aan de voorzijde en twee aan de achterzijde. De masterbedroom beschikt over inbouwkasten. Op de zolderverdieping vind je een 4e slaapkamer. Het is hier goed mogelijk een 5e slaapkamer te creëren. De moderne badkamer heeft een inloopregendouche, wastafelmeubel, designradiator en toilet.

Buitenleven
Achter de woning vind je een ruime, strakke én zonnige achtertuin, gelegen op het zuiden. In de tuin vindt je sfeervolle verlichting, gezellige veranda, en een praktische stenen berging. Je kunt de tuin ook via de achterzijde bereiken. Ideaal met de fiets!

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1986;
- Vloerverwarming begane grond;
- C.V.-Combiketel (type: Intergas, bouwjaar: 2018);
- Volledig geïsoleerd, Energielabel C;
- Oplevering: in overleg (voorkeur: zsm!).

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 141 m2
Inhoud: 387 m3
Woonoppervlakte: 112 m2
Bouwjaar: 1986
Deel deze woning via: Facebook Email


Benieuwd wat je maximaal kan lenen en je maandlasten zijn?

1 / Foto