Visie Makelaardij
Visie Makelaardij
Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort
Verkocht
Pieter Stastokerf 33
in Schothorst / Amersfoort, Amersfoort

Starters opgelet!

Wil jij wonen in de stad, maar de natuur dichtbij houden? Kom dan kijken bij het Pieter Stastokerf 33. Dit leuke appartement kan jouw nieuwe woning zijn, wanneer je wilt wonen in een licht en ruim appartement op een ideale locatie. Op fietsafstand van zowel het historische stadscentrum van Amersfoort met een ruime keuze aan winkels en horecagelegenheden als ook van Park Schothorst, waar je naar toe kunt voor een rustige wandeling of gezellige picknick. Voor de dagelijkse boodschappen hoef je niet ver te gaan, op het pleintje onder het appartement zijn alle winkels te vinden die je nodigt hebt.

Koken en ontspannen.

Het is hier heerlijk binnenkomen. Dankzij de grote ramen in de woonkamer komt er veel licht naar binnen. Er is genoeg ruimte voor een ruime eethoek en een gezellige zithoek. Via de woonkamer is er toegang tot het balkon (gelegen op het oosten), waar je op een zomerse dag lekker buiten kunt eten. Gescheiden van de woonkamer is de halfopen keuken. Met twee rechter handen, of een beetje hulp, kun jij hier jouw droomkeuken van maken!

Slapen en verfrissen.

Via de hal is er toegang tot 2 slaapkamers, beide gelegen aan de voorzijde. De praktische badkamer heeft een heerlijk ligbad met douche, wastafel, radiator en hier bevindt zich ook de wasmachineaansluiting. Daarnaast is er nog een separate toiletruimte.

Een pluspunt is het gratis parkeren in de wijk. Voor de auto is er altijd plek!

Wanneer kom jij kijken?

Bijzonderheden
- Goed bereikbaar met veel voorzieningen op korte afstand;
- Dak 2021 vernieuwd;
- Boven winkelcentrum Schothorst;
- Bouwjaar: 1984;
- Actieve VvE maandelijkse bijdrage €137,43;
- Begane grond een berging;
- Oplevering: in overleg.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 1 (van 1)
Inhoud: 206 m3
Woonoppervlakte: 68 m2
Bouwjaar: 1984
Deel deze woning via: Facebook Email


Benieuwd wat je maximaal kan lenen en je maandlasten zijn?

1 / Foto