Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort
Verkocht
Oude Utrechtseweg 30
in Soest

Op zoek naar een leuke familiewoning in Soest? En staat een grote, groene tuin daarbij bovenaan jouw wensenlijstje? Dan is de Oude Utrechtseweg 30 jouw nieuwe woning! Deze (levensloopbestendige) twee-onder-een-kapwoning heeft een ruime leefkeuken, maar liefst 6 slaapkamers en een heerlijke tuin. Tel daar de ideale locatie bij op en je wil hier nooit meer weg!

Ontspannen en koken
Aan de voorzijde van de woning vind je de gezellige living met een speelse, houten vloer. De grote raampartijen maken het binnen heerlijk licht en zorgen voor een groen uitzicht vanaf de bank.

De grote leefkeuken vind je aan de achterzijde van de woning. In deze keuken kun je uren koken! De keuken is in 2018 vernieuwd en voorzien van moderne apparatuur. Denk aan een gaskookplaat met afzuigkap, oven, magnetron, koelkast, grote vriezer en een vaatwasser. Het aanrechtblad is extra diep wat zorgt voor lekker veel werkruimte. ’s Ochtends een snel ontbijt, die eet je aan de bar. Op ’s zomerse dagen geniet je van jouw kookkunsten op het terras, die via openslaande deuren vanuit de keuken te bereiken is.

De Oude Utrechtseweg 30 is een levensbestendige woning. Zo vind je op de begane grond, naast de keuken en de living, een slaap- en badkamer. Vanuit de slaapkamer kijk je uit over de achtertuin. De aangrenzende badkamer is geheel betegeld en beschikt over een douche, wastafel en toilet. De slaap- en badkamer zijn ruim opgezet, de gehele benedenverdieping is rolstoelvriendelijk en de voordeur kan automatisch geopend worden. Zo is de Oude Utrechtseweg 30 ook zeer geschikt wanneer je zorg draagt voor gehandicapten of minder validen.

Slapen en verfrissen
Op de 1e verdieping vind je 3 (slaap)kamers. Aan de voorzijde van de woning 2 ruime slaapkamers met een inbouwkast en eigen wastafel. Aan de achterzijde van de woning vind je een 3e (slaap/werk)kamer, die ook goed gebruikt kan worden als was-/bergruimte. Hier vind je namelijk de aansluiting voor wasmachine en droger. Ook de badkamer bevindt zich aan de achterzijde. Een douchecabine met regendouche, wastafelmeubel met dubbele wastafel en een toilet. Je vindt het allemaal terug in deze geheel betegelde badkamer.

Op de 2e verdieping is aan de achterzijde van de woning een dakkapel geplaatst, die nog eens 2 ruime slaapkamers mogelijk maakt. Beide slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking. Knieschotten bieden hier veel opbergruimte.

Buitenleven
De Oude Utrechtseweg 30 heeft een royale voortuin met voldoende ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s. Aan het einde van de oprit, grenzend aan de woning vind je een praktische garage. Via een zijpad bereik je een handige overkapping voor het bergen van bijvoorbeeld fietsen en tuingereedschap. Via de overkapping bereik je de achtertuin. Eenmaal in de achtertuin ben je verkocht! Verschillende bomen, planten en kleurrijke bloemen sieren deze tuin. Grenzend aan de woning als achterin de tuin zijn er gezellige zitjes gecreëerd. In deze achtertuin zou je vergeten dat je buren hebt!

Bereikbaarheid
Niet alleen de indeling van de woning, maar ook de ligging van de Oude Utrechtseweg 30 is ideaal! Zo fiets je binnen 5 minuten naar het winkelcentrum van Soest, waar je alle winkels vindt voor de dagelijkse boodschappen. Echte natuurliefhebbers wandelen binnen enkele minuten zo het bos/Soesterduinen in. Ook het Station Soest Zuid is op loop-/fietsafstand. Daarnaast vind je in Soest verschillende sportfaciliteiten, denk aan een voetbal- en een tennisvereniging. Voor een ruime keuze aan winkels en terrassen ben je met de auto binnen 15 minuten in het historische centrum van Amersfoort.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1956
- Uitbouw/dakkapel
- Rolstoeltoegankelijk
- Spouwmuurisolatie (2021)
- Oplevering: in overleg.

LET OP! Volgens de meetinstructie gebruiksoppervlakte woningen beschikt de Oude Utrechtseweg 30 over een gebruiksoppervlak wonen van ca. 114 m2. De zolderverdieping (ca. 23 m2) wordt hier niet in meegenomen aangezien de hoogte van deze verdieping ca. 1,96m is. De hoogte moet minimaal 2 meter zijn om als gebruiksoppervlak wonen gerekend te worden. Maar gezien de zolderverdieping zeer bruikbare woonruimte biedt hebben wij deze meters wel als gebruiksoppervlak wonen meegerekend in deze advertentie.

Wil jij wonen aan de Oude Utrechtseweg 30? Bel en we laten je de woning graag zien!

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 400 m2
Inhoud: 522 m3
Woonoppervlakte: 137 m2
Bouwjaar: 1956
Deel deze woning via: Facebook Email


Benieuwd wat je maximaal kan lenen en je maandlasten zijn?

1 / Foto