Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort
Verkocht
Olivierplaats 40
in Schothorst / Amersfoort, Amersfoort

Centraal wonen in Schothorst? Welkom aan de Olivierplaats 40! Deze instapklare maisonnettewoning met een woonoppervlakte van ruim 100 m2 vind je in een compleet gerenoveerd complex met onder andere kunststof kozijnen, HR+++ glas, nieuwe voordeuren en frisse gevels. De woning biedt een lichte living, ruime keuken, maar liefst drie slaapkamers, een moderne badkamer en een zonnig balkon. Op de begane grond van het complex vind je een grote berging en achter het complex ligt een parkeerplaats waar de auto vrij geparkeerd kan worden. De auto heb je hier eigenlijk niet nodig! Winkels voor dagelijkse boodschappen vind je bijna om de hoek. En pak je de fiets, dan ben je binnen 10 minuten in de Amersfoortse binnenstad. Ook park Schothorst is dichtbij voor een wandeling in het groen. Nieuwsgierig? Laat ons je meer vertellen!

Koken en ontspannen
Voor koken vind je aan de voorzijde van de woning een ruime keuken. Met onder andere een gaskookplaat, combi-oven en vaatwasser beschikt deze keuken over al het nodige om hier lekker te kunnen koken. De koel-/vriescombinatie is ter overname beschikbaar. Naast de keuken is ruimte voor een eethoek om gezellig samen te tafelen.

Met een goed boek of spannende serie na een lange dag ontspannen. Daarvoor creëer je in de living een sfeervolle zithoek. Met een heerlijk groen uitzicht over de wijk, kom jij hier na een drukke dag helemaal tot rust. De living biedt directe toegang tot het balkon. Ontbijten doe je hier op zomerse dagen heerlijk in de zon.

Slapen en verfrissen
Via de trap, die zich in de hal bevindt, heb je toegang tot de tweede woonlaag. Hier zijn drie slaapkamers te vinden. Een master bedroom aan de voorzijde en twee kamers aan de achterzijde van de woning. Alle kamers zijn voorzien van lichte wanden en een laminaatvloer en zo voor diverse doeleinden te gebruiken, denk aan een kinderkamer, werkkamer of hobbyruimte. Ook vind je hier een praktische wasruimte met de aansluiting voor wasmachine en droger en volop bergruimte.

Wakker worden met een frisse douche? De badkamer is in 2019 vernieuwd en voorzien van een inloop(regen)douche, modern wastafelmeubel met dubbele wastafel, designradiator en (2e) toilet. Kortom, alle gemakken om te verfrissen!

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1973
- Energielabel:
- Woonoppervlakte: 101 m2
- Eigen XL-berging
- Kunststof kozijnen met HR+++ glas
- Mechanische ventilatie (2022)
- Renovatie complex (2022/2023)
- Maandelijkse VvE-bijdrage € 287,-
- Verwarming/warm water middels blokverwarming; Voorschot stookkosten maandelijks € 109,-
- Oplevering: in overleg (voorkeur verkoper: januari 2024)

Ben je bij het zien van de foto’s al verkocht? Kom dan eens langs voor een bezichtiging!

+ Lees meer ›
Woonlaag: 5 (van 5)
Inhoud: 321 m3
Woonoppervlakte: 101 m2
Bouwjaar: 1973
Deel deze woning via: Facebook Email


Benieuwd wat je maximaal kan lenen en je maandlasten zijn?

1 / 53 Foto's
Plattegrond