Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort
Verkocht
Noordzee 5
in Vathorst / Hooglanderveen / Amersfoort, Amersfoort

Een zee van ruimte: Noordzee 5

Soms is hij onstuimig, dan weer kalm en bedaard. 's Zomers verwelkomd hij de zonaanbidders, de vissers, de avondmensen, de wandelaars en natuurlijk de kinderen. 's Winters de mensen die hun hoofden willen legen. Nooit hetzelfde, veelzijdig. Het is de zee. Dan eb. Een paar uur later weer vloed. Dan verwarmt de zomerzon het water, het volgende jaargetijde raast een najaarsstorm over de kale zandvlakte. Het strand heeft onweerstaanbare aantrekkingskracht, op kinderen én ouderen. Zo is het ook met sommige woningen. De straatnaam heeft een directe verbinding met het strand: Noordzee 5 in Amersfoort. En, eerlijk is eerlijk, deze woning doet zijn naam eer aan. Deze zeer royale maisonnettewoning is centraal gelegen in de wijk Vathorst. In één woord is de woning: groot(s). Zoals het strand de meest kindvriendelijke speelplaats ter wereld is, zo biedt deze woning een zee van ruimte. Met grootse aantrekkingskracht. Bent u overtuigd?

Indeling strand
Het strand lijkt op het oog een ongeordend zandoppervlak met wat pieren, een paar duinen en natuurlijk de zee. Niets is minder waar. De orde van het strand is er wel degelijk. Het water komt (gelukkig) nooit verder als de duinenrij, de pieren breken de golven die onafgebroken het strand oprollen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Terug naar Noordzee 5.

Indeling woning
Als u aan komt rijden, valt direct de hoogte van de woning op. Drie volledige woonlagen, een maisonnettewoning in optima forma. In 2011 is dit huis gebouwd en de huidige bewoners zijn zuinig op hun woning: de afwerking is van hoog niveau, evenals de hoge plafonds en binnendeuren. De entree op de begane grond is een portiek met de brievenbussen, een bellentableau en allerlei bergingen. We gaan de trap op naar boven. Wat direct in het oog springt, is de galerij met het ruimte terras (ca. 12m2). Een heerlijke plek om buiten te zitten! In de hal vindt u een meterkast, een toilet, een ruime bergkast en de trapopgang naar de tweede woonlaag. Aan de achterzijde van deze verdieping is tevens de gezellige woonkamer gesitueerd, met fraaie PVC-vloer en voldoende ruimte voor een zit- en eetgedeelte. En: 2 deuren naar het zonovergoten balkon met levendig uitzicht. Een stranddag maakt altijd hongerig. Daarom zit er in de Noordzee 5 ook een moderne, luxe keuken in ruime hoekopstelling. Van alle gemakken voorzien: koelkast, vriezer, vaatwasser, combi-oven, 6-pitsgaskookplaat, afzuigkap en grote kasten met veel bergruimte en lades.

De tweede verdieping heeft een drietal slaapkamers en een badkamer. Twee slaapvertrekken liggen aan de achterzijde, de derde aan de voorzijde. Op deze woonlaag zit tevens de heerlijke badkamer, met inloopdouche, wastafelmeubel, toilet en radiator. De verrassing komt nog!

De trap brengt je namelijk nog hoger, naar de zolderverdieping. Een nu nog, heerlijk ruime en netjes afgewerkte, open ruimte, met tal van mogelijkheden. U kunt hier twee slaapkamers of kantoorruimtes realiseren, het dakraam zorgt hierbij voor voldoende daglicht. Achter de knieschotten ontrolt zich een zee van bergruimte. Tevens hangt op de zolder de CV-combiketel, de MV-Unit en kunt u de wasmachine kwijt.

U leest het goed. Drie woonlagen waarop van alles mogelijk is. Gelegen in het waterhart van de wijk Vathorst, in deelgebied de Bron. Op loopafstand tref je een fijn winkelcentrum, een treinstation, sportcentra, medische voorzieningen, scholen en diverse speeltuinen. Eind 2016 wordt er zelfs een zwembad gerealiseerd in de wijk Vathorst. Verder is de wijk gunstig gelegen ten opzichte van snelwegen (A28 en A1).
Uw droomhuis staat aan de Noordzee 5. Komt u een kijkje nemen?

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 2011;
- Eigen grond;
- Woonoppervlakte: ca. 104m2;
- Inhoud: ca. 350m3;
- Actieve VvE, maandelijkse bijdrage: ca. €90,-;
- Houten kozijnen met dubbele beglazing;
- Verwarming en water middels de Cv-Combiketel;
- Oplevering: in overleg.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 2 (van 2)
Inhoud: 350 m3
Woonoppervlakte: 104 m2
Bouwjaar: 2011
Deel deze woning via: Facebook Email


Benieuwd wat je maximaal kan lenen en je maandlasten zijn?

1 / Foto