Visie Makelaardij
Visie Makelaardij
Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort
Verkocht
Lijsterstraat 30
in Liendert / Rustenburg / Amersfoort, Amersfoort

Leuk wonen in Liendert? Welkom aan de Lijsterstraat 30! Een goed onderhouden appartement op een ideale locatie in Amersfoort. Verdeeld over 78 m2 vind je hier een lichte woonkamer met aangrenzende eetkamer, een eigentijdse keuken, twee slaapkamers, een compacte badkamer en zonnig balkon. Tel daar nog eens de ideale ligging bij op en jij wilt de verhuisdozen inpakken! Met de fiets zit je binnen tien minuten op één van de gezellige terrassen van de Amersfoortse binnenstad. Winkels voor de dagelijkse boodschappen bevinden zich op loopafstand en ook het Waterwingebied is dichtbij, voor een lange wandeling of een uurtje fanatiek sporten. Om de hoek stap je op de bus en met de auto rijd je binnen enkele minuten op de snelweg. Nieuwsgierig? Laat ons je meer vertellen!

Ontspannen en koken
Na een lange dag werken languit op de bank? Daarvoor vind je een ruime woonkamer aan de voorzijde van het appartement. Een hippe pvc-vloer (2020) en volop daglicht vormen de perfecte basis voor een stijlvolle zithoek. Om met vrienden gezellig te tafelen, beschikt het appartement over een aparte eetkamer, die grenst aan de woonkamer. Vanuit de eetkamer stap je op zonnige dagen zo op het balkon. De plek voor een zomers ontbijt.

De keuken, die je vindt aan de achterzijde van het appartement, biedt de ruimte om uitgebreid te kunnen koken. Met een gaskookplaat, combi-oven, koelkast, vriezer en een vaatwasser beschik je over alle ingrediënten om hier de lekkerste maaltijden te bereiden.

Slapen en verfrissen
Een eerste slaapkamer vind je aan de voorzijde van het appartement, grenzend aan de eetkamer. Ook deze slaapkamer biedt de toegang tot het balkon. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartement. Deze grote slaapkamer met inbouwkast is de ideale masterbedroom. Een derde slaapkamer nodig of bijvoorbeeld een extra werkplek creëren? De originele deuren tussen de eetkamer een woonkamer zijn bewaard gebleven. Met een aparte toegang tot de hal is hier eenvoudig een extra slaapkamer te realiseren.

Grenzend aan de keuken bevindt zich de badkamer. Compact, maar van alle gemakken voorzien om te verfrissen. Denk daarbij aan een inloopdouche, wastafelmeubel met wastafel en de aansluiting voor de wasmachine.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1966
- Woonoppervlakte: 78 m2
- Eigen berging (begane grond)
- Cv-ketel (Remeha, 2017)
- Maandelijkse VvE-bijdrage: € 216,44
- Oplevering: In overleg (voorkeur verkoper: augustus)

Voelt de Lijsterstraat 30 als thuiskomen? Kom dan eens langs voor een bezichtiging!

+ Lees meer ›
Woonlaag: 2 (van 2)
Inhoud: 247 m3
Woonoppervlakte: 78 m2
Bouwjaar: 1966
Deel deze woning via: Facebook Email


Benieuwd wat je maximaal kan lenen en je maandlasten zijn?

1 / 39 Foto's
Plattegrond