Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort
Verkocht
Libelle 33
in Nieuwland / Amersfoort, Amersfoort

Starters opgelet! Een goed onderhouden driekamerappartement op de vijfde verdieping van het kleinschalige appartement complex ‘Waterborgh’. Welkom aan de Libelle 33! Dit leuke hoekappartement biedt een moderne keuken, ruime living met zonnig balkon, twee slaapkamers, een verzorgde badkamer, praktische wasruimte en een eigen berging. Je vindt dit appartement in de wijk Nieuwland. Op loopafstand ligt een bushalte, waardoor je binnen no-time in het bruisende stadscentrum van Amersfoort bent. Op de fiets ben je binnen enkele minuten bij het winkelcentrum ‘De Nieuwe Hof’ met diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen. Ook sport- en medische faciliteiten zijn in de buurt te vinden. Pak je de auto, dan rijd je zo op de A1 richting Amsterdam. Wanneer je graag centraal wilt wonen, ben je aan de Libelle 33 aan het juiste adres!

Koken en ontspannen
De living vind je aan de achterzijde van het appartement. Dankzij meerdere ramen is het hier heerlijk licht. De perfecte basis voor het creëren van een gezellige zithoek waar je met vrienden gezellig kunt borrelen of na een lange werkdag kunt ontspannen. Vanuit de zithoek heb je directe toegang tot het balkon, waar je op zomerse dagen van buiten kunt genieten.

Ook in de living bevindt zich de open keuken. De keuken is in 2017 vernieuwd en voorzien van nieuwe frontjes en moderne apparatuur. Denk daarbij aan een nieuwe oven, koelkast en een vriezer. Ook in de keuken vind je een gaskookplaat met afzuigkap en een vaatwasser. Om te genieten van jouw kookkunsten is naast de keuken ruimte voor een eethoek.

Slapen en verfrissen
Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers. Een eerste slaapkamer vind je aan de voorzijde van het appartement. Met een frans balkon kun je hier ook op warme dagen heerlijk slapen. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartement en biedt toegang tot het balkon. Grenzend aan deze slaapkamer vind je de badkamer.

De badkamer is ruim opgezet en beschikt over al het nodige om te verfrissen. Denk daarbij aan een ligbad, douchecabine, wastafel en designradiator. Naast de badkamer vind je het toilet. Daar tegenover bevindt zich een praktische wasruimte met de aansluiting voor een wasmachine en droger. Daarnaast biedt deze ruimte volop opbergmogelijkheden.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1999
- Woonoppervlakte: 75 m2
- Eigen berging (begane grond)
- Lift aanwezig
- Grote parkeerplaats
- Actieve VvE, maandelijkse bijdrage € 161,02
- Oplevering: In overleg (voorkeur verkopers: augustus)

Wonen aan de Libelle 33? Bel dan voor een bezichtiging!

+ Lees meer ›
Woonlaag: 5 (van 5)
Inhoud: 220 m3
Woonoppervlakte: 75 m2
Bouwjaar: 1999
Deel deze woning via: Facebook Email


Benieuwd wat je maximaal kan lenen en je maandlasten zijn?

1 / 39 Foto's
Plattegrond