Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort
Verkocht
Kuiperberg 4
in Vathorst / Hooglanderveen / Amersfoort, Amersfoort

Welkom bij deze unieke woning!

Een U-vormige tuin, een dakterras, 3 slaapverdiepingen, dubbele badkamer, veel licht en ruimte: deze woning heeft het allemaal! Aan de Kuiperberg 4 woon je namelijk heerlijk. Behalve het huis zelf, nodigt de locatie in Vathorst je ook meteen uit om hier te komen wonen. Op korte afstand van een fijn winkelcentrum, treinstation, sportcentra, medische voorzieningen en scholen. En op fietsafstand van het historische winkelcentrum van Amersfoort. Ook met de auto ben je binnen een paar minuten op de snelwegen A28 en A1.

Het huis heeft een woonoppervlakte van 90 m2 en staat op een perceel van maar liefst 174 m2. Kuiperberg is gelegen in de buurt Leersumberg. Dit is een kindvriendelijke buurt met een park en relatief veel gezinnen. Naar verhouding zijn er veel jonge inwoners tussen de 25 en 44 jaar. Ook ter vergelijking met de bevolkingsdichtheid is het een rustige buurt.

Benieuwd? Neem contact met ons op!

Wonen en koken
Als jij in de pannen staat te roeren, klets je lekker met je tafelgenoten. De keuken is namelijk open. Wel zo gezellig! Eten bereiden wordt in zo’n keuken meteen een stuk leuker. Er is ook genoeg opbergruimte. Verder is er een gaskookplaat met een afzuigkap, combioven, vaatwasser en een inbouwkoelkast, waar jij al je vleeswaren in kwijt kunt.

Aan de achterkant van het huis kun jij lekker op de bank neerploffen, er is hier namelijk genoeg ruimte voor een lekkere zithoek. Vanaf hier ben je ook zo in de achtertuin.

Slapen en baden
Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers en een eigen badkamer. Ideaal, hoef je niet op elkaar te wachten. En er is een heerlijk dakterras. Zie jij jezelf al lekker zitten in de zon?

Op de 2e verdieping is een master bedroom met een 2e badkamer. Wat een luxe! Op de zolderverdieping is er nog een leuke 4e slaapkamer in de nok van het huis. Wauw, wat een licht komt er binnen via de 2 dakramen. Op de overloop kun jij lekker je wasjes draaien.

Buitenleven
Zit jij liever in de zon of zoek je toch de schaduw op? Het kan hier allemaal. Aan de achterzijde is een fijn terras waar jij lekker kunt zonnen. En aan de voorzijde kun jij in de schaduw genieten van een sapje. Je fiets parkeer je droog in de houten berging en je auto parkeer je gratis naast de deur.

Genoeg mogelijkheden!

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 2002;
- Volledig geïsoleerd (Energielabel A), met o.a. houten kozijnen en dubbele beglazing;
- Oplevering: in overleg.

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 174 m2
Inhoud: 340 m3
Woonoppervlakte: 95 m2
Bouwjaar: 2002
Deel deze woning via: Facebook Email


Benieuwd wat je maximaal kan lenen en je maandlasten zijn?

1 / Foto