Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort
Verkocht
Knuppelweg 9
in Kattenbroek / Amersfoort, Amersfoort

Zo’n woning waar je alleen je meubels nog hoeft neer te zetten. Dat is de Knuppelweg 9. Deze leuke tussenwoning beschikt over een ruime living, moderne keuken (2021), 4 slaapkamers, maar liefst 2 nette badkamers en een heerlijke voor- en achtertuin! De woning is gelegen op loopafstand van winkelcentrum Emiclaer waar je een ruime keuze aan winkels vindt. Iedere donderdag is hier de gezellige weekmarkt. Ook Park Schothorst is op loopafstand voor een lange wandeling en voor de kinderen een geweldige plek om te spelen. Met de fiets zijn scholen, sportfaciliteiten en het gezondheidscentrum snel te bereiken. Met de auto ben je binnen enkele minuten in de binnenstad of op de A1 en A28. Kortom, een leuke eengezinswoning op een ideale locatie!

Koken en ontspannen
Je komt binnen in de living met aan de voorzijde de open keuken. De keuken is in 2021 vernieuwd en heeft een stoere uitstraling. Je vindt er diverse moderne apparatuur, denk aan een inductiekookplaat, afzuigkap, oven, koel-/vriescombinatie en een vaatwasser. Dankzij de U-vormige opstelling heb je naast werkruimte ook meer dan genoeg opbergruimte. Naast de keuken is het mogelijk een eethoek te creëren om samen gezellig te tafelen. Aan de achterzijde is ruimte voor een sfeervolle zithoek, waar je na een lange werkdag kunt ontspannen. De grote raampartijen maken het hier verrassend licht en je hebt direct toegang tot het terras.

Slapen en verfrissen
Op de 1e verdieping vind je de slaapkamer aan de achterzijde van de woning. De airco maakt dat je hier alle seizoenen heerlijk kunt slapen. De kamer is ruim opgezet waardoor er naast een bed genoeg ruimte overblijft voor een grote (inbouw)kast. Aan de voorzijde vind je een 2e slaapkamer, die ideaal gebruikt kan worden als bijvoorbeeld babykamer of werkruimte. Ook aan de voorzijde van de woning vind je de badkamer. Hier vind je een ruime inloopdouche, groot wastafelmeubel, een designradiator en een toilet.

Op de 2e verdieping vind je de 3e en 4e slaapkamers. De grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde van de woning maken beide slaapkamers heerlijk licht. Ook de 2e verdieping beschikt over een badkamer. Hier vind je een douchecabine, groot wastafelmeubel met veel opbergruimte en een toilet.

Buitenleven
De Knuppelweg 9 beschikt over een diepe voortuin. Met voorin de tuin een praktische berging hoef je met de fiets niet achterom. De berging zorgt samen met de begroeiing voor voldoende privacy, zodat jij hier ’s ochtends in de zon van je eerste kop koffie kunt genieten. Aan de achterzijde van de woning vind je een knusse achtertuin. Hier vind je een ruim terras om op zomerse dagen lekker buiten te eten. Gelegen op het zuidwesten pak je hier ’s avonds nog de laatste zonnestralen mee. Aan de woning is een groot zonnescherm bevestigd, waardoor je hier ook uit de zon van buiten kunt genieten.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1991
- Vloerverwarming (2020)
- Meterkast vernieuwd (2021)
- Oplevering: In overleg

Wonen aan de Knuppelweg 9? Bel dan voor een bezichtiging!

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 138 m2
Inhoud: 431 m3
Woonoppervlakte: 132 m2
Bouwjaar: 1991
Deel deze woning via: Facebook Email


Benieuwd wat je maximaal kan lenen en je maandlasten zijn?

1 / 55 Foto's
Plattegrond