Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort
Verkocht
Kapelweg 161B
in Vermeerkwartier / Leusderkwartier / Bergkwartier / Amersfoort, Amersfoort

Groen wonen in het geliefde Bergkwartier? Welkom aan de Kapelweg 161 B! Dit leuke appartement staat klaar voor nieuwe bewoners! Het appartement biedt een lichte living met aangrenzende eetkamer, nette keuken, twee slaapkamers (drie mogelijk), een compacte badkamer, een balkon aan zowel de voor- als achterzijde van het appartement en een eigen berging op de begane grond. Tel daar de ideale locatie bij op en je bent verkocht! Rondom het appartement is het heerlijk groen. Het bosgebied Klein Zwitserland voelt als je achtertuin. Met de fiets ben je binnen enkele minuten bij de Leusderweg, waar je diverse winkels vindt voor dagelijkse boodschappen. Ook de bruisende binnenstad van Amersfoort is op de fiets snel en makkelijk te bereiken. Voor het openbaar vervoer stap je aan het einde van de straat op de bus en met de auto rijd je zo de snelweg op. Nieuwsgierig? We vertellen je graag meer!

Koken en ontspannen
Via de hal kom je binnen in de living, het hart van deze woning. Het vele licht, de lichte wanden en nette laminaatvloer vormen samen de perfecte basis voor jouw interieur! Of je nu kiest voor een grote hoekbank om na een drukke werkdag te ontspannen of juist een knusse zithoek wilt creëren, de living biedt volop mogelijkheden. Grenzend aan de living vind je de eetkamer. De plek om gezellig te tafelen of in te richten als jouw kantoor aan huis.

Voor het koken van de lekkerste maaltijden vind je de keuken aan de achterzijde van het appartement. Deze compacte keuken beschikt over een gaskookplaat met afzuigkap. Naast de keuken is ruimte voor een koelkast, wasmachine of vaatwasser.

Slapen en verfrissen
Het appartement biedt twee slaapkamers, beide te vinden aan de achterzijde. De master bedroom is heerlijk ruim en biedt genoeg ruimte voor al je slaapkamermeubilair. De tweede slaapkamer is perfect als bijvoorbeeld werkplek, luxe inloopkast of knusse kinderkamer.

Om te verfrissen is via de keuken de badkamer te bereiken. De badkamer beschikt over een inloopdouche, wastafel en wastafelmeubel. Kortom, alle gemakken om te verfrissen.

Buitenleven
De Kapelweg 161 B biedt niet één, maar twee balkons. Zo bevindt zich grenzend aan de keuken een balkon waar je ’s ochtends in de zon van je eerste kopje koffie kunt genieten. Op het balkon dat grenst aan de eetkamer kun je ’s avonds nog heerlijk in de zon dineren. De grote, openbare tuin aan de voorzijde van het complex is de ideale plek voor een zomerse borrel of barbecue. Ook vind je hier een ruim aantal parkeerplaatsen, zodat je de auto altijd (gratis) kunt parkeren. Op de begane grond van het complex vind je een privé berging.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1953
- Elektrisch zonnescherm (gehele voorzijde)
- Maandelijkse VvE-bijdrage € 139,72
- Vrij parkeren voor de deur
- Oplevering: in overleg (kan op korte termijn)

Wil jij de verhuisdozen al inpakken? Bel dan voor een bezichtiging!

+ Lees meer ›
Woonlaag: 2 (van 2)
Inhoud: 203 m3
Woonoppervlakte: 61 m2
Bouwjaar: 1953
Deel deze woning via: Facebook Email


Benieuwd wat je maximaal kan lenen en je maandlasten zijn?

1 / 37 Foto's
Plattegrond