Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort
Verkocht
Johan Wagenaarstraat 22C
in Randenbroek / Schuilenburg / Amersfoort, Amersfoort

Wonen op misschien wel het groenste plekje van Randenbroek? Welkom aan de Johan Wagenaarstraat 22 C! Dit leuke drie-kamer-appartement staat kant en klaar voor nieuwe bewoners. Het appartement biedt een ruime living met aangrenzende eetkamer, verzorgde keuken, twee slaapkamers, moderne badkamer (2023), twee balkons en een praktische berging. De wijk Randenbroek is een groene wijk met meerdere parken voor een lange wandeling of om een uurtje lekker te sporten. Een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen vind je op loopafstand en met de fiets rijd je met 5 minuten de bruisende binnenstad van Amersfoort in. Enthousiast? We vertellen je graag meer!

Koken en ontspannen
Bij binnenkomst in het appartement vind je de keuken aan de rechterzijde en daarmee achterzijde van het appartement. Deze compacte keuken beschikt over alle gemakken om hier de lekkerste maaltijden te bereiden. Denk daarbij aan een gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koel-/vriescombinatie en een vaatwasser. Vanuit de keuken heb je toegang tot het balkon. De perfecte plek voor een ontbijt in het zonnetje.

Om ’s avonds gezellig te tafelen, vind je aan de voorzijde van het appartement een eetkamer. Na een uitgebreide maaltijd languit op de bank? De eetkamer grenst aan de living, waar je een gezellige zithoek creëert. Dankzij de grote ramen is de living lekker licht en geniet je vanaf de bank van het groene uitzicht.

Slapen en verfrissen
Aan de achterzijde van het appartement vind je twee slaapkamers. De slaapkamers zijn voorzien van plissé gordijnen en een laminaat vloer die overal in het appartement terugkomen. Bij het zien van de badkamer ben je verkocht! Deze badkamer is in februari 2023 vernieuwd, dus nog zo goed als nieuw. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ruime douchecabine met regendouche. Daarnaast vind je een wastafelmeubel met wastafel en de aansluiting voor de wasmachine. De grijze tegels in combinatie met de donkere elementen geven de badkamer een warme, moderne uitstraling. In dezelfde stijl vind je naast de badkamer het toilet.

Buitenleven
De Johan Wagenaarstraat 22 C beschikt over niet een, maar liefst twee balkons. Waar je ’s ochtends de dag start in de zon, op het balkon aan de achterzijde van de woning, geniet je in de middag van de zon op het balkon aan de voorzijde van het appartement. Dit balkon is via de eetkamer toegankelijk.
Achter het complex vind je een grote gezamenlijke tuin. Een heerlijke plek om op warme dagen van buiten te genieten en voor een gezellige barbecue!

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1963
- Woonoppervlakte: 75 m2
- Eigen berging
- Actieve VvE, maandelijkse bijdrage € 246,08,-
- Maandelijkse (voorschot) stookkosten VvE € 60,-
- Huur geiser maandelijks € 12,-
- Oplevering: in overleg (voorkeur verkoper: begin september)

Wil jij de verhuisdozen al inpakken? Bel dan voor een bezichtiging!

+ Lees meer ›
Woonlaag: 3 (van 3)
Inhoud: 243 m3
Woonoppervlakte: 75 m2
Bouwjaar: 1963
Deel deze woning via: Facebook Email


Benieuwd wat je maximaal kan lenen en je maandlasten zijn?

1 / 39 Foto's
Plattegrond