Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort
Verkocht
Hoefsmiderf 5
in Randenbroek / Schuilenburg / Amersfoort, Amersfoort

Ruim en rustig wonen nabij de Amersfoortse binnenstad. Welkom aan het Hoefsmiderf 5! Deze leuke familiewoning is in de afgelopen jaren uitgebreid en gemoderniseerd en staat nu klaar voor nieuwe bewoners. Het Hoefsmiderf 5 biedt een fijne woonkamer met uitbouw, een stoere keuken, drie slaapkamers, eigentijdse badkamer, een ruime zolderverdieping met volop mogelijkheden en een zonnige tuin op het zuiden. Gelegen in de wijk Willem III, biedt het Hoefsmiderf 5 het beste van twee werelden. De wijk is een groene, kindvriendelijke wijk met speeltuintjes voor de kids letterlijk om de hoek. Voor een lange wandeling of om te gaan picknicken is Park Randenbroek dichtbij. Steek je de Stadsring over, dan sta je met vijf minuten in de bruisende binnenstad van Amersfoort. Ook winkels voor dagelijkse boodschappen en het station zijn op fietsafstand bereikbaar. De auto heb je hier eigenlijk niet nodig. Toch wel met de auto op pad? Binnen enkele minuten rijd je via de Stadsring naar de uitvalswegen rondom Amersfoort. Enthousiast? We vertellen je graag meer!

Koken en ontspannen
Bij binnenkomst in de woonkamer ben je direct verkocht! De woonkamer heeft een unieke bamboe-vloer, is in 2019 uitgebouwd waardoor er volop ruimte is voor spelen, ontspannen, werken en eten. Of je nu houdt van een grote hoekbank, of juist een knusse zithoek, om daar naast ook een handige werkplek te creëren. De woonkamer biedt diverse mogelijkheden. De uitbouw aan de achterzijde is een heerlijk lichte plek voor een eethoek, om hier ’s ochtends als gezin te ontbijten, een plek voor de kids om te knutselen en ’s avonds samen uitgebreid te dineren.

Vernieuwd in 2016 beschikt de keuken, die je vindt aan de voorzijde van de woning, over alle apparatuur voor het koken van de lekkerste maaltijden. Denk daarbij aan een Falcon gasfornuis met vijf pitten, twee ovens en een grill. Ook biedt de keuken een vaatwasser en grote lades voor het opbergen van servies en keukenapparatuur.

Slapen en verfrissen
Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers. Een eerste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De tweede slaapkamer, aan de achterzijde van de woning, is de grootste slaapkamer. Ook de derde slaapkamer vind je aan de achterzijde van de woning en is bijvoorbeeld een fijne kinderkamer. Deze slaapkamer beschikt over een praktische inbouwkast. Alle slaapkamers zijn voorzien van horren voor de ramen. Het is hier dus ook zomers heerlijk slapen.

Naast de eerste slaapkamer, is ook de badkamer (2016) aan de voorzijde van de woning te vinden. De grote grijze tegels in combinatie met de bruine vloertegels geven deze badkamer een natuurlijke, warme uitstraling. Of je nu houdt van uitgebreid in bad of een snelle douche, het kan hier allebei! Ook is de badkamer voorzien van een (vintage) wastafelmeubel met waskom, een designradiator en (tweede) toilet.

Dankzij een dakkapel, geplaatst in 2019, zijn er op de zolderverdieping diverse opties. Een extra slaapkamer, werkruimte of home gym. Op deze zolder kan het allemaal. Een kast op maat biedt ruimte voor wasmachine en droger. De was opvouwen is hier zo gebeurd.

Buitenleven
Voor de woning vind je een groene voortuin. Aangebouwd aan de woning staat hier een praktische berging. Ideaal wanneer je snel even de fiets nodig hebt. De berging beschikt over een vliering, waardoor je ook hier genoeg kunt opbergen.

De achtertuin is gelegen op het zuiden en vanuit het huis heb je vrij uitzicht op de Berkenbomen. Via openslaande deuren loop je op zomerse dagen vanuit de woonkamer zo je terras op, om hier met een goed boek van de zon te kunnen genieten. Ook is er ruimte voor de kinderen om lekker buiten te spelen of het kweken van een eigen moestuin. De tuin is makkelijk achterom bereikbaar.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1985
- CV-ketel (Nefit, 2016)
- Meterkast vernieuwd (2016)
- Uitbouw (2019)
- Vloerverwarming (begane grond)
- Oplevering: in overleg

Kom jij wonen aan het Hoefsmiderf 5? Bel Visie Makelaardij voor een bezichtiging!

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 129 m2
Inhoud: 414 m3
Woonoppervlakte: 121 m2
Bouwjaar: 1985
Deel deze woning via: Facebook Email


Benieuwd wat je maximaal kan lenen en je maandlasten zijn?

1 / 40 Foto's
Plattegrond