Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort
Verkocht
Het Zwarte Paard 3
in Nieuwland / Amersfoort, Amersfoort

Op zoek naar een echte familiewoning? Kom wonen aan Het Zwarte Paard 3! Een heerlijk lichte woning met moderne keuken, ruime living, 4 slaapkamers en een sfeervolle badkamer. Niet alleen de woning, maar ook de locatie is per-fect! Het Zwarte Paard 3 staat aan een gezellig, rustig hofje in Nieuwland. Naast verschillende speelplekken voor de kids zijn ook sportfaciliteiten, winkels voor de dagelijkse boodschappen en medische voorzieningen dichtbij. Al verkocht?

Koken en ontspannen
De heerlijkste maaltijden maak je in de ruime keuken, aan de voorzijde van de woning. Dankzij de grote ramen is de keuken lekker licht en heb je zicht op de kids die buiten spelen, terwijl jij lekker staat te koken. De keuken beschikt over een inductiekookplaat met afzuigkap, een combi-oven, een inbouw-koffiezetapparaat en een vaatwasser. Dankzij de U-vormige opstelling is opbergen hier geen probleem. Het aanrechtblad, de inductiekookplaat en de wasbak zijn in 2021 vervangen. Zo is de keuken weer als nieuw!

Ontspannen kan in deze living met de hele familie! De living is dankzij de uitbouw maar liefst 40 m2. Ruimte genoeg voor het creëren van een gezellige zithoek. Openslaande deuren bieden hier toegang tot de achtertuin.

Slapen en verfrissen
Op de 1e verdieping vind je 3 slaapkamers. Twee slaapkamers aan de achterzijde en een 3e slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Ook de badkamer vind je aan de voorzijde. Een inloopregendouche, luxe wastafelmeubel met dubbele wasbak en een toilet. Afgewerkt met beton ciré, geeft deze badkamer je dat echte hotelgevoel.

Op de 2e verdieping vind je de 4e slaapkamer. Deze royale kamer is een perfecte masterbedroom, maar kan ook goed als bijvoorbeeld werkkamer of sportruimte gebruikt worden. Naast deze slaapkamer vind je een 5e kamer, ofwel een handige inloopkast. Op de overloop vind je een bergkast met de aansluiting voor wasmachine en droger.

Buitenleven
Op zomerse dagen genieten van buiten? Het Zwarte Paard 3 heeft een diepe en zonnige achtertuin, gelegen op het zuiden. De tuin is grotendeels betegeld en daardoor onderhoudsvriendelijk. Zomers zit je hier heerlijk buiten. Er is altijd wel een plekje in de zon. Dankzij een groot zonnescherm die aan de woning is bevestigd, kun je ook in de schaduw genieten van de tuin. Achterin de tuin vind je een overkapping met een houten berging. De berging heeft dezelfde breedte als de woning en daardoor ruimte genoeg voor het opbergen van bijvoorbeeld tuingereedschap en fietsen. Met de fiets kun je namelijk achterom!

Nieuwland is een groene, kindvriendelijke wijk aan de rand van Amersfoort. Vanuit hier zijn de uitvalswegen (A1/A28) snel en makkelijk te bereiken en ben je met de auto binnen 15 minuten in het historische centrum van Amersfoort.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1996
- Volledig geïsoleerd, Energielabel A
- Woonoppervlakte: 126 m2
- Perceeloppervlakte: 141 m2
- 8 zonnepanelen met een gemiddelde jaarlijkse opbrengst van 2000 KwH
- Oplevering: in overleg.

Kom jij wonen aan Het Zwarte Paard? Bel en we maken graag een afspraak om je de woning te laten zien!

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 141 m2
Inhoud: 415 m3
Woonoppervlakte: 126 m2
Bouwjaar: 1996
Deel deze woning via: Facebook Email


Benieuwd wat je maximaal kan lenen en je maandlasten zijn?

1 / 45 Foto's
Plattegrond