Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort
Verkocht o.v.
Het Zwarte Paard 16
in Nieuwland / Amersfoort, Amersfoort

Ben jij op zoek naar een echte familiewoning? Welkom aan Het Zwarte Paard 16! Een goed onderhouden eengezinswoning met een nette keuken (2019), ruime woonkamer, vier slaapkamers, een moderne badkamer (2023) en een heerlijke tuin. Niet alleen de woning, maar ook de locatie is ideaal voor het hele gezin! Het Zwarte Paard 16 is gelegen aan een gezellig, rustig hofje in Nieuwland. Naast verschillende speelplekken voor de kids zijn ook scholen, winkels voor de dagelijkse boodschappen en medische voorzieningen dichtbij. Nieuwsgierig? We vertellen je graag meer!

Koken en ontspannen
De lekkerste maaltijden kook je in de keuken, aan de voorzijde van de woning. De keuken biedt een inductiekookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vriezer en een vaatwasser en dankzij de hoekopstelling genoeg werkruimte. Via het grote raam heb je zicht op de kids die buiten spelen, terwijl jij lekker staat te koken. Om samen te eten, is er in de woonkamer ruimte voor een eethoek. Ook creëer je hier een zithoek, waar de kids na schooltijd samen een spelletje spelen of een plek om na een drukke werkdag te ontspannen. Vanuit de woonkamer heb je direct toegang tot de achtertuin.

Slapen en verfrissen
Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers. Twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde en een derde slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Voor verfrissen vind je ook op deze verdieping de bijna nieuwe badkamer. De badkamer is in 2023 vernieuwd, ruim opgezet en voorzien van een inloop(regen)douche, wastafelmeubel, designradiator en toilet.

Op de tweede verdieping van de woning vind je een vierde slaapkamer. Openslaande deuren bieden toegang tot het platte dak. Praktisch voor bijvoorbeeld het drogen van de was, maar het is zelfs mogelijk hier een dakterras/balkon te realiseren. Zo wordt deze vierde slaapkamer een droom van een masterbedroom. De overloop biedt de aansluiting voor wasmachine en droger, maar ook volop ruimte voor bijvoorbeeld een werkplek of hobbyruimte.

Buitenleven
Op zomerse dagen genieten van buiten? Het Zwarte Paard 16 heeft een diepe en zonnige achtertuin. De tuin is in 2022 vernieuwd, grotendeels betegeld en daardoor onderhoudsvriendelijk. Zomers zit je hier heerlijk buiten. Voor de kids is er volop ruimte om lekker buiten te kunnen spelen, zowel in de tuin als in het groene hofje voor de woning. In deze tuin organiseer jij voor familie of vrienden een zomerse barbecue. De veranda maakt dat je tot in de late uurtjes van je tuin kunt genieten! Achter de verander bevindt zich een (geïsoleerde) berging voor bijvoorbeeld fietsen en tuingereedschap.

De wijk Nieuwland is een groene, kindvriendelijke wijk aan de rand van Amersfoort. Vanuit hier zijn de uitvalswegen (A1/A28) snel en makkelijk te bereiken en ben je met de auto binnen 15 minuten in het historische centrum van Amersfoort.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1996
- 7 zonnepanelen (2022)
- Meterkast vernieuwd (2019)
- Binnendeuren 1e verdieping vernieuwd (2020)
- Trap bekleed (2022)
- Plat dak vernieuwd (2023)
- Veel is ter overname beschikbaar!
- Oplevering: in overleg

Kom jij wonen aan Het Zwarte Paard? Bel dan voor een bezichtiging!

+ Lees meer ›
460.000 k.k.
Perceeloppervlakte: 141 m2
Inhoud: 396 m3
Woonoppervlakte: 112 m2
Bouwjaar: 1996
Deel deze woning via: Facebook Email


Benieuwd wat je maximaal kan lenen en je maandlasten zijn?

1 / 38 Foto's
Plattegrond