Visie Makelaardij
Visie Makelaardij
Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort
Verkocht
Haagplein 40
in Binnenstad / Amersfoort, Amersfoort

Wakker worden onder de Lieve Vrouwetoren met de bruisende binnenstad van Amersfoort als je achtertuin. Welkom aan het Haagplein 40! Een uniek stadsappartement met een sfeervolle living, open keuken, ruime slaapkamer en een praktische badkamer. Ook opbergen is geen probleem, bij het appartement vind je niet 1, maar 2 bergingen. Binnen vind je de rust van thuis, eenmaal buiten sta je binnen 3 minuten in het gezellige centrum van Amersfoort. Wil jij de verhuisdozen al inpakken?

Koken en ontspannen
Aan de achterzijde van het appartement vind je de living, voor koken en ontspannen. Dankzij een open keuken, kunnen je vrienden gezellig borrelen aan de bar, terwijl jij lekker staat te koken. Vanuit de keuken heb je toegang tot de praktische bergruimte, waar je de oven, vaatwasser, wasmachine en droger vindt. Bij de hand, maar uit het zicht! Naast de keuken is ruimte voor een eethoek, om samen te tafelen. Naast een eethoek, creëer je in de living een knusse zithoek met een groen uitzicht over de Stadsring. Op zomerse dagen kun je ook op je balkon van dit groene uitzicht genieten.

Slapen en verfrissen
Meer Amersfoorts dan dit kan bijna niet! In de slaapkamer, aan de voorzijde van het appartement, word je iedere morgen wakker met uitzicht op de Lieve Vrouwe toren. Vanuit de slaapkamer heb je directe toegang tot de badkamer, waar je al het nodige vindt om te verfrissen. Denk daarbij aan een inloopdouche en een wastafel. In de hal vind je het toilet.

Opbergen en parkeren
Het appartement beschikt over twee praktische bergingen. De 1e berging bevind zich in het portiek, ideaal voor bijvoorbeeld gereedschap. De 2e berging vind je in de kelder van het complex, die via de buitenzijde te bereiken is. Schuin onder het appartement bevind zich parkeergarage de ‘Koestraat’. Voor € 100,- in de maand huur je hier een parkeerplaats.

De Binnenstad
De combinatie van historisch en eigentijds komt in de binnenstad van Amersfoort volop tot uiting. Aan de ene kant vind je er het oude centrum, overblijfselen van de stadsmuur zoals de Kamperbinnenpoort en de Onze Lieve Vrouwe toren die al sinds de 15e eeuw hoog boven de binnenstad van Amersfoort uit reikt. Aan de andere kant vind je in de binnenstad veel moderne voorzieningen. Denk aan het theater de Flint, een ruime keuze aan hippe winkels en het Eemplein met een bioscoop en diverse horeca gelegenheden. Kortom, de ideale woonomgeving voor echte stadsmensen!

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1985
- CV-ketel (Nefit, 2022)
- Maandelijkse VvE-bijdrage € 113,-
- Oplevering: In overleg

Kom jij wonen aan het Haagplein 40? Bel voor een bezichtiging!

+ Lees meer ›
Woonlaag: 1 (van 1)
Inhoud: 203 m3
Woonoppervlakte: 64 m2
Bouwjaar: 1986
Deel deze woning via: Facebook Email


Benieuwd wat je maximaal kan lenen en je maandlasten zijn?

1 / Foto