Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort
Verkocht
Grote Haag 73
in Binnenstad / Amersfoort, Amersfoort

Een uniek 3-kamer hoekappartement in de binnenstad van Amersfoort!

Met een royaal zonneterras op het heerlijke zuidwesten, een berging én een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage. Het leuke appartement is gelegen op de 2e verdieping van het complex en in een sfeervolle omgeving met gezellige straatjes, prachtige monumentale panden, de hoofdwinkelstraat en de diverse pleinen met terrassen en horeca op loopafstand. Ook zijn de uitvalswegen en het openbaar vervoer dichtbij. Kortom, hier wil je wonen! Daarnaast beschikt het appartement over een luxe badkamer, moderne keuken, unieke living en 2 slaapkamers.
Enthousiast? Kom vrijblijvend kijken!

Koken en wonen
De woonkamer is ruim van opzet, licht en voorzien van keurige wandafwerking met een unieke ronding. Via de woonkamer is er toegang naar de open keuken en het zonneterras. Koken doe je hier in de spotlights! De inbouwspotjes verlichten het werkblad. De open luxe keuken (2016) beschikt over inbouwapparatuur, waaronder een oven, 5 pits gasfornuis, afzuigkap, en koel/-vriescombinatie.

Slapen en baden
De luxe badkamer is in 2020 vernieuwd en voorzien van een luxe inloopregendouche, wastafelmeubel en een designradiator. Verder zijn er nog 2 heerlijke ruime slaapkamers.
Daarnaast is er nog een bergkast met de cv-ketel opstelling (en aansluiting voor de wasmachine/drogeraansluiting).

Buitenleven
Het zonneterras is op het zuidwesten gelegen en vanuit de woonkamer toegankelijk. Er is hier genoeg ruimte voor een gezellige lounge plek.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1997;
- Verwarming en warm water via de C.V. Combiketel (Type: Vaillant, bouwjaar: 2011);
- Eigen parkplaats en inpandige berging;
- Actieve VvE, maandelijkse bijdrage €112, -;
- Oplevering: In overleg.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 2 (van 2)
Inhoud: 224 m3
Woonoppervlakte: 72 m2
Bouwjaar: 1995
Deel deze woning via: Facebook Email


Benieuwd wat je maximaal kan lenen en je maandlasten zijn?

1 / Foto