Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort
Verkocht
Griendweg 90
in Vathorst / Hooglanderveen / Amersfoort, Amersfoort

LET OP! Deze woning doet NIET meer mee met het OPEN HUIS van zaterdag 1 april, in verband met een succesvolle verkoop.

Je denkt misschien dat we deze foto’s uit een woonmagazine geknipt hebben. Maar dit FAN-TAS-TISCHE appartement staat te koop. Welkom aan de Griendweg 90! Verdeeld over twee etages vind je hier een moderne living, luxe keuken, master bedroom met aangrenzend de hotel chique badkamer, eigen thuiswerkplek met koffiebar en een dakterras. Afgewerkt met een unieke houten vloer, strak gestucte wanden, geschilderd in de kleuren van de Hollandse meesters en een doordacht lichtplan. Kortom, bij deze woning klopt alles!

Het appartement is gelegen in de wijk Vathorst. Eén van de jongste (en misschien wel hipste) wijken van Amersfoort. Op loopafstand vind je winkelcentrum Vathorst met een ruime keuze aan winkels voor de dagelijkse boodschappen. Ook sportfaciliteiten, een medisch centrum en het Station Vathorst zijn op korte afstand te bereiken. Met de auto rijd je binnen enkele minuten op de uitvalswegen rondom Amersfoort. Wil jij de verhuisdozen al inpakken? Laat ons je meer vertellen!

Koken en ontspannen
Je komt binnen in de hal, die dankzij de donkere wanden een warme, sfeervolle uitstraling geeft. Aan je rechterzijde heb je toegang tot de keuken, die in 2021 is vernieuwd. De lange, rechte opstelling met het granieten blad maakt de keuken een echte eyecatcher! De keuken beschikt over diverse moderne apparatuur, denk daarbij aan een Bora inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, een combi-oven, koelkast vriezer en een vaatwasser.

De living vind je aan de achterzijde van de woning. Met lichte wanden en de houten vloer is het de perfecte basis voor het creëren van een zithoek die past bij jouw woonwensen. Ook is er ruimte voor een knusse eethoek om gezellig te tafelen. Vanuit de living heb je een levendig uitzicht over de binnentuin.

Slapen en verfrissen
Vanuit de hal heb je toegang tot de 2e verdieping. Hier vind je de master bedroom, een droom van een slaapkamer! Vanuit de slaapkamer heb je direct toegang tot de badkamer. De badkamer is in 2022 vernieuwd en beschikt over een ligbad, regendouche en een wastafelmeubel met design waskom. Ook is de badkamer voorzien van vloerverwarming. In deze hotel chique badkamer wordt verfrissen ontspannen.

Op de overloop is een praktische werkplek gecreëerd, met daarnaast een sfeervolle coffee corner. Met zo’n werkplek kom jij niet meer op kantoor! Ook heb je vanaf de overloop toegang tot het dakterras. Op zomerse dagen buiten genieten van je lunch of hier tot in de late uurtjes gezellig borrelen. Het dakterras maakt deze leuke maisonnette woning compleet!

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 2009
- Energielabel A
- Volledig gerenoveerd 2020
- Eigen parkeerplaats
- VvE-bijdrage € 75,-
- Oplevering: in overleg

Met een interieur als in Parijs, een binnenplaats geïnspireerd op Venetië en vanaf je dakterras zicht op een skyline als in New York. Deze woning is bedoeld voor mensen die houden van de stad! Verliefd? Bel dan voor een bezichtiging!

+ Lees meer ›
Woonlaag: 3 (van 3)
Inhoud: 243 m3
Woonoppervlakte: 71 m2
Bouwjaar: 2009
Deel deze woning via: Facebook Email


Benieuwd wat je maximaal kan lenen en je maandlasten zijn?

1 / 64 Foto's
Plattegrond