Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort
Beschikbaar
Graaf Adolflaan 60
in Vermeerkwartier / Leusderkwartier / Bergkwartier / Amersfoort, Amersfoort

De charmes van een loft onder het dak van een historisch rijksmonument. Welkom aan de Graaf Adolflaan 60! Gelegen aan de rand van de Amersfoortse binnenstad vind je dit moderne appartement, kant-en-klaar voor nieuwe bewoners. De woning biedt een lichte living met hoge ramen en plafonds, open keuken, twee slaapkamers en een hippe badkamer (2021), verdeeld over twee woonlagen. Tel daar nog eens de leuke ligging bij op en je bent verkocht! Het Juliana van Stolbergpark voelt als je achtertuin, de bruisende binnenstad van Amersfoort is op loopafstand bereikbaar en voor dagelijkse boodschappen is de Leusderweg letterlijk om de hoek. Daarnaast ben je binnen no time op het centraal station. Enthousiast? Laat ons je meer vertellen!

Koken en ontspannen
De living is het hart van het appartement. Hier wordt gekookt, gegeten, geborreld en vooral genoten. De hoge ramen en plafonds maken het hier heerlijk licht en geven deze living dat echte ‘loft’-gevoel. Creëer hier een ruime zithoek om vrienden uit te nodige voor een gezellige borrel. Onderdeel van de living is de open keuken, die over alle ingrediënten beschikt om de lekkerste maaltijden op tafel te zetten. Denk daarbij aan een Pelgrim gasfornuis (6 pits) met grote oven, afzuigkap (2021), koelkast, vriezer en een vaatwasser (2022).

Slapen en verfrissen
Op de tweede verdieping van het appartement vind je twee slaapkamers. Ook deze kamers bieden volop daglicht, dankzij de grote, volledig kunststof (Velux) dakramen, die in 2022 zijn geplaatst. De eerste slaapkamer is de grootste slaapkamer en daarmee de ideale masterbedroom. De tweede slaapkamer is in te richten als een knusse kinderkamer, een praktische thuiswerkplek of droom van een inloopkast.

Voor verfrissen vind je ook de badkamer op deze verdieping. De badkamer beschikt over een inloopdouche, wastafelmeubel met dubbele wastafel en een designradiator. De natuurlijke tegels geven de badkamer een sfeervolle uitstraling.

Voor wassen en drogen is op de overloop de aansluiting voor de wasmachine te vinden. Deze overloop biedt naast wasruimte ook de mogelijkheid om hier een extra werkplek te realiseren.

Buitenleven
De ingang van de Graaf Adolflaan 60 bevindt zich aan de achterzijde, waar je een gezamenlijke entree deelt met twee buren. Hier vind je ook meerdere parkeerplekken. Let op! Een parkeervergunning is hier verplicht. Naast de ingang heb je toegang tot de berging (privé). De achtergevel is, waar het karakter van de vroegere Adolfkazerne bewaard is gebleven. Aan deze zijde van de woning ligt het Juliana van Stolbergpark. Een geliefde plek voor een zomerse picknick, waar kids lekker kunnen spelen of een avondwandeling. De vele bomen en planten maken dat je niet alleen buiten, maar ook vanuit je living van dit groene park kunt genieten.

Bijzonderheden
- Oorspronkelijk bouwjaar: 1891
- Monumentaal pand
- Cv-ketel (Intergas, 2021)
- Actieve VvE, maandelijkse bijdrage € 262,60 (na verrekening met verkoper)
- Parkeervergunning verplicht
- Oplevering: in overleg (voorkeur verkoper: op korte termijn)

Je bent gewaarschuwd. Kijken is gegarandeerd verliefd worden!

+ Lees meer ›
440.000 k.k.
Woonlaag: 2 (van 2)
Inhoud: 301 m3
Woonoppervlakte: 91 m2
Bouwjaar: 1891
Deel deze woning via: Facebook Email


Benieuwd wat je maximaal kan lenen en je maandlasten zijn?

1 / 37 Foto's
Plattegrond