Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort
Verkocht
Dr. F.W. Klaarenbeeksingel 10
in Hoevelaken

Op één van de mooiste plekjes van Hoevelaken vind je de Dr. F.W. Klaarenbeeksingel 10. Deze leuke maisonettewoning met een ruime living, 3 slaapkamers en een fantastisch uitzicht staat instapklaar voor nieuwe bewoners! Gelegen in de woonwijk de Middelaar, aan de rand van Hoevelaken, woon je op korte afstand van het gezellige centrum van Hoevelaken, verschillende scholen, sportcentra, medische voorzieningen en een treinstation. Daarnaast ben je binnen enkele minuten op de snelwegen (A1/A28) richting Utrecht en Amsterdam. Enthousiast? We vertellen je graag meer!

Ontspannen en koken
De grote raampartijen vallen direct op, wanneer je binnen stapt in de living op de 1e verdieping. Zo kijk je vanaf de bank heerlijk weg over het water. Ook heb je vanuit de living toegang tot het balkon, waar je op een zomerse ochtend al vroeg in de zon van je eerste kopje koffie kunt genieten.

In de living bevindt zich ook de open keuken. Terwijl jij lekker staat te koken, blijf je in contact met je gasten, die aan de eettafel al lekker zitten te borrelen. De keuken beschikt over een gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser (2018) en een koel-/vriescombinatie. Zelfs over de ophanghaakjes voor de hand- en theedoeken is nagedacht!

Verfrissen en slapen
Via de overloop heb je toegang tot de badkamer en de 2 slaapkamers die zich aan de voorzijde van de woning bevinden. De geheel betegelde badkamer beschikt over een inloopdouche, wastafel met meubel en een toilet. De slaapkamers zijn voorzien van zonwerende screens en horren.

Op de zolderverdieping is door de huidige bewoners een 3e slaapkamer gecreëerd. Hoge knieschotten bieden hier volop opbergruimte (de knieschotten lopen over de gehele breedte van de woning). Naast de slaapkamer vind je op de zolderverdieping een ruime overloop, waar je ook de aansluiting voor wasmachine en droger vindt. Een ideale wasruimte!

Op de begane grond bevindt zich de entree met garderobe en de trapopgang naar de 1e verdieping. Via een aparte ingang heb je toegang tot de berging.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 2004
- CV-ketel (Intergas HRE, 2020)
- Maandelijkse VvE-bijdrage € 51,-
- Oplevering: in overleg

Wil jij de verhuisdozen al inpakken? Bel voor een bezichtiging en we laten je de woning graag zien!

+ Lees meer ›
Woonlaag: 2 (van 2)
Inhoud: 314 m3
Woonoppervlakte: 91 m2
Bouwjaar: 2004
Deel deze woning via: Facebook Email


Benieuwd wat je maximaal kan lenen en je maandlasten zijn?

1 / Foto