Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort
Verkocht
Columbusweg 47
in Kruiskamp / Amersfoort, Amersfoort

Starters opgelet! Op zoek naar een leuk appartement op een ideale locatie? Dan is de Columbusweg 47 wat je zoekt. Een 2-kamer appartement met een eigen tuin, op fietstafstand van het historisch centrum van Amersfoort. Nieuwsgierig? We vertellen je graag meer!

Koken en ontspannen.
De Columbusweg 47 beschikt over een fijne, lichte living. Deze bevindt zich aan de achterkant van het appartement. Je vindt hier een compacte, open keuken. Deze is voorzien van een inductiekookplaat met afzuigkap, combi-oven en vaatwasser. Daarnaast is er plaats voor een ruime eethoek. Ook voor een gezellige zithoek houd je voldoende ruimte over. Na een lange dag werken kun je hier ontspannen. Vanuit de zithoek heb je toegang tot de tuin die via een trap te bereiken is. Een fijne plek om op zomerse dagen lekker buiten te eten of met vrienden te borrelen.

Slapen & verfrissen
Vanuit de hal bereik je de ruime, lichte slaapkamer en de badkamer. Zowel de slaapkamer als badkamer zijn voorzien van vloerverwarming. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douchecabine, wastafel en toilet.

Bij de ingang van het appartement vind je de toegang tot de wasruimte/berging. Hier bevindt zich de cv-ketel en de aansluiting voor wasmachine en eventueel droger. Deze ruimte heeft toegang tot de galerij en kan zo ook praktisch gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld het stallen van de fiets.

Wonen in Kruiskamp heeft veel voordelen. Zo vind je op 2 minuten loopafstand een winkelcentrum (benoemen welke) voor de dagelijkse boodschappen, op 5 minuten fietsafstand de gezellige binnenstad van Amersfoort en ben je met de auto binnen enkele minuten op de uitvalswegen (A1/A28).

Zie jij jezelf al wonen aan de Columbusweg? Bel en we laten je de woning graag zien!

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 2000;
- Energielabel B;
- Lift aanwezig;
- Vloerverwarming (woon-, slaap- en badkamer);
- Oplevering: in overleg (kan spoedig).

+ Lees meer ›
Woonlaag: 1 (van 1)
Inhoud: 171 m3
Woonoppervlakte: 56 m2
Bouwjaar: 2000
Deel deze woning via: Facebook Email


Benieuwd wat je maximaal kan lenen en je maandlasten zijn?

1 / Foto