Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort
Verkocht
Baak van Callantsoog 3
in Vathorst / Hooglanderveen / Amersfoort, Amersfoort

De school voor de kinderen om de hoek en binnen een paar minuten op de snelweg. Voordelen van wonen aan de Baak van Callantsoog 3. Een leuke eengezinswoning met ruime keuken en maar liefst 4 slaapkamers.

De wijk
De Baak van Callantsoog ligt midden in De Laak – Vathorst, een populaire wijk in Amersfoort. Dat snappen we maar al te goed! De jonge wijk bestaat uit verschillende soorten woningen, hofjes, grachten en veel groen. Alle voorzieningen die je nodig hebt zijn aanwezig, denk aan scholen, winkels, een medisch centrum en zelfs een treinstation. Maar ook restaurants en sportverenigingen. Het lijkt een dorp op zich!

Koken & ontspannen
Koken in deze keuken is een feest! Een pelgrim gasfornuis met 6 pitten en twee ovens helpen jou iedere avond een sterrenmaaltijd op tafel te zetten. Ook een koel/vriescombinatie, afzuigkap en vaatwasser zijn te vinden. Aan werkruimte geen gebrek!

Licht en ruimtelijk, dat is de living. Gezellig met de kids op de bank of ’s avonds in je stoel genieten van de avondzon. In deze living kan het allemaal! Het speelgoed van de kids uit het zicht? Dat kan in de ruime bergkast.

Slapen & verfrissen
Het hotelgevoel bekruipt je in de masterbedroom. Drie ramen met een frans balkon maken deze ruime kamer lekker licht. Je vind op deze verdieping ook de tweede en derde slaapkamer. Verfrissen kan in de betegelde badkamer. Je vindt hier een douchecabine met (regen)douche, dubbele wasbak en een hangend closet.
Op de 2e verdieping is een ruime overloop met toegang tot het dakterras. Een heerlijke plek voor een warme zomeravond. Ook vind je op deze verdieping de vierde slaapkamer en de wasmachineaansluiting.

Buitenleven
Deze praktische tuin, gelegen op het noordwesten, is voorzien van een ruim terras waar plek is voor de hele familie! De houten berging is handig voor bijvoorbeeld de fietsen, het speelgoed en het (tuin)gereedschap. De auto parkeer je op jouw privé parkeerplek achter het huis. Omlopen hoeft niet, de tuin heeft ook een achteringang!

Zie jij jezelf wonen aan de Baak van Callantsoog? Bel Visie makelaardij. We maken graag een afspraak!

Bijzonderheden
- Eigen parkeerplaats, op gezamenlijk parkeerterrein (maandelijkse bijdrage voor het onderhoud: €23,30);
- Ramen achterkant 1e verdieping en raam keuken voorzien van hor;
- Verwarming en water middels C.V-Combiketel (Intergas, bouwjaar: 2012);
- Oplevering: in overleg.

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 96 m2
Inhoud: 425 m3
Woonoppervlakte: 122 m2
Bouwjaar: 2012
Deel deze woning via: Facebook Email


Benieuwd wat je maximaal kan lenen en je maandlasten zijn?

1 / Foto