Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort
Verkocht
Afrikaring 95
in Kattenbroek / Amersfoort, Amersfoort

Een speels herenhuis aan de ring van Kattenbroek. Welkom aan de Afrikaring 95! Deze leuke familiewoning is net even anders dan anders. Verdeeld over drie woonlagen, vind je hier een echte woonkeuken, ruime living, drie slaapkamers, praktische werkkamer en een verzorgde badkamer. Met aan de voorzijde een balkon en aan de achterzijde een onderhoudsvriendelijke tuin biedt de woning volop mogelijkheden om van buiten te genieten. Niet alleen de indeling, maar ook de locatie is perfect voor het hele gezin. Scholen, speeltuintjes en sportfaciliteiten, je vindt het allemaal dichtbij. Voor de dagelijkse boodschappen ben je met de fiets binnen enkele minuten bij winkelcentrum Emiclaer. Ook wanneer je werkt buiten Amersfoort is wonen in Kattenbroek ideaal. De bus stopt letterlijk voor de deur en met de auto rijd je via de rondweg binnen no-time op de uitvalswegen richting Utrecht of Amsterdam. Enthousiast? Laat ons je meer vertellen!

De woning beschikt over een dubbele entree. Zo bevindt zich een ingang op de begane grond. Praktisch, wanneer je bijvoorbeeld met zware boodschappentassen vanuit de auto komt. De woning is oorspronkelijk gebouwd met inpandige garage. Deze is getransformeerd tot multifunctionele ruimte om nu als bijvoorbeeld werkkamer of hobbyruimte te gebruiken. Ook vind je hier was- en bergruimte. Via de trap en het bordes kom je bij de voordeur op de 1e verdieping. Je kunt het de gasteningang noemen.

Koken en ontspannen
Voor koken biedt de Afrikaring 95 een grote keuken, gelegen op de begane grond, aan de achterzijde van de woning. Hier kan worden gekookt, gegeten, gewerkt en gespeeld. Kortom, geleefd! De keuken beschikt over een SMEG gasfornuis met zes pitten, een grillplaat, twee ovens, vaatwasser (2022) en een extra hoog werkblad. Dankzij de grote ramen is de keuken heerlijk licht en een schuifpui maakt dat je op zomerse dagen binnen en buiten met elkaar kunt verbinden.

Een hoge vide aan de achterzijde van de woning verbindt de keuken met de living, die je op de eerste verdieping vindt. Gezellig borrelen met vrienden, na een drukke werkdag op de bank en een plek waar de kids lekker kunnen spelen. De living biedt diverse mogelijkheden voor een zithoek die past bij jouw woonstijl.

Slapen en verfrissen
De tweede verdieping is ingericht voor slapen en verfrissen. Hier bevinden zich onder andere drie slaapkamers. De masterbedroom bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over een grote inbouwkast en een inpandig balkon. Gelegen op het oosten, is het hier ’s ochtends heerlijk wakker worden in de ochtendzon. Een tweede en derde slaapkamer zijn gelegen aan de achterzijde van de woning.

Ook aan de voorzijde is de badkamer te vinden. Voorzien van een douchecabine met regendouche, wastafelmeubel met dubbele wastafel, designradiator en toilet beschikt deze badkamer over alle gemakken om te verfrissen.

Buitenleven
Om van buiten te genieten vind je achter de woning een beschutte achtertuin. De tuin is in 2021 opnieuw aangelegd en beschikt over diverse moderne technieken. Zo is goed nagedacht over de afwatering en ligt er de basis voor een drainage systeem. Ook vind je op diverse plekken in de tuin stopcontacten. Handig voor bijvoorbeeld de verlichting van jouw tuinfeest. De tuin is onderhoudsvriendelijk en biedt genoeg ruimte voor de kids om lekker buiten te kunnen spelen.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1992
- Woonoppervlakte: 140 m2
- Cv-ketel (geplaatst in 2023, 4-6 jaar oud)
- Close-in boiler (keuken)
- Schilderwerk buitenzijde 2021
- Parkeren op eigen terrein
- Oplevering: in overleg (voorkeur verkopers: juni 2024)

Wil jij de verhuisdozen al inpakken? Kom dan eens langs voor een bezichtiging!

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 136 m2
Inhoud: 473 m3
Woonoppervlakte: 140 m2
Bouwjaar: 1992
Deel deze woning via: Facebook Email


Benieuwd wat je maximaal kan lenen en je maandlasten zijn?

1 / 43 Foto's
Plattegrond