Visie Makelaardij
Visie Makelaardij
Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort


Woning verkopen in en om Soest

Je bent op zoek naar een makelaar in de omgeving van Soest, dus stel je de vraag: “Wie is eigenlijk de beste makelaar van de regio?” Heel eerlijk gezegd weten wij niet of wij dat zijn, al doen we erg ons best. Wèl durven we te beweren dat we behoren tot de beste makelaars van de regio. De cijfers bewijzen het: wij verkopen meer dan 79% van de woningen in onze portefeuille voor een bedrag boven de vraagprijs. En onze klanten geven ons een rapportcijfer van gemiddeld 9,0! Geef toe… ​​​​​​​Veel beter kan niet.

Goede verkoopmakelaar

Je schakelt ons in als verkoopmakelaar om je huis in de regio Amersfoort te verkopen. Wij leren je huis door en door kennen, zorgen voor een perfecte presentatie, doen de doelgroepmarketing, verzorgen de bezichtiging, de onderhandelingen, maken de deal èn de contracten rond.

Jouw woning optimaal in de markt

Je schakelt een verkoopmakelaar in om je huis te verkopen. Wat doet Visie Makelaardij precies voor je? Wat wij erg belangrijk vinden is productkennis. Wij willen graag alles weten van jouw huis of appartement, zowel de voor- als de nadelen, zodat we het optimaal in de markt kunnen zetten. Als bewoner ken je natuurlijk je woning als je broekzak. Daarom begint onze inzet altijd met een gesprek en een rondleiding… waarbij jij ons je huis laat zien.

Vind je 't nu al te veel tekst en wil je gewoon iemand spreken?

Kennis van zaken

Natuurlijk kijken we niet alleen naar uiterlijkheden. Ook de technische staat van je huis is erg belangrijk. Wij inspecteren de woning van kelder tot zolder. Niet per se voor jou, maar vooral voor de kopers, die - zo is onze ervaring - meer vertrouwen krijgen als ze merken dat de makelaar weet wat er eventueel nog te repareren of op te frissen valt.

De juridische kant van de zaak

Verder kijken we naar de juridische kant van de zaak, zoals eventuele erfdienstbaarheden of andere beperkingen die roet in het eten kunnen gooien. En we laten de woning heel precies inmeten, zodat er 100% duidelijkheid is over alle afmetingen. Aan de hand van een checklist zorgen we voor uitgebreide documentatie om tijdens bezichtigingen geïnteresseerde kopers zo volledig mogelijk te kunnen informeren. Geen vraag blijft onbeantwoord, en we nemen alle onzekerheden weg. Hoe beter wij ons huiswerk doen, des te makkelijker wij de koper kunnen overtuigen om juist jouw woning aan te schaffen.

Strategische keuzes
Goed, als we eenmaal weten wat we precies gaan verkopen gaan we nadenken over aan wie we het willen verkopen. Elk type woning, elke wijk, ja zelfs elke straat heeft zijn eigen doelgroep. Zal jouw woning vooral in de smaak vallen bij gezinnen met jonge kinderen, of kunnen we ons juist beter richten op senioren? Of is het toch beter geschikt voor een actief stel met een dubbel inkomen en géén kinderen?

De keuzes die we maken, hebben invloed op onze marktbenadering, maar ook de manier waarop we jouw huis zullen stylen. Stel, jij gebruikt een ruimte als kantoor terwijl je in een buurt woont met veel jonge gezinnen. Dan kan het beter zijn om daar iets meer een slaapkamer van te maken. Omgekeerd kunnen we een typische kinderkamer restylen zodat een kijker er ook een werk- of hobbykamer in kan zien. Het gaat er om de mentale stappen voor de kopers zo makkelijk mogelijk te maken.