Visie Makelaardij
Visie Makelaardij
Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort


Makelaar Zeist met Visie

Het spreekt voor zich dat een huis kopen of verkopen meer inhoudt dan elkaar de hand schudden en een koopcontract ondertekenen. Denk bijvoorbeeld aan een taxatierapport dat nodig is om een hypothecaire lening aan te vragen. Of een bouwtechnische keuring om de staat van de woning te bepalen. De verkoper moet zorgen voor een goede woningpresentatie online, bezichtigingen organiseren en pittige onderhandelingen voeren. Om alle domino steentjes in de juiste richting te laten vallen is kennis nodig en een vooruitziende blik. Visie Makelaars is de makelaar in Zeist die zowel kopers als verkopers bijstaat in dit traject. We kennen de vastgoed markt én we zijn bekend in de regio. Lees verder voor een beknopt overzicht van onze dienstverlening of neem direct contact met ons op voor meer informatie over de makelaar in Zeist.

Zeist, een aangename gemeente vol verrassingen

De gemeente Zeist ligt in Utrecht en telt ruim 65.000 inwoners. Buiten het bebouwde gebied is de Utrechtse Heuvelrug te vinden waarmee deze regio als bosrijk gebied bestempeld mag worden. Er zijn naast de hoofdgemeente vier aangrenzende dorpen: Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder en Huis ter Heide. De oorspronkelijke naam ‘Seist’ bestaat al sinds het jaar 838. De omgeving was populair bij de welgestelde lieden, sinds de twintigste eeuw is Zeist sterk gemoderniseerd met gebouwen als de PUEM en De Nieuwe Muziekschool.

Aankoopmakelaar Zeist

Een geschikte woning vinden in deze gemeente kan een uitdaging zijn. Het aanbod is beperkt terwijl de vraag omvangrijk is. Met de makelaar in Zeist aan je zijde neem je direct een voorsprong op rest. Je kunt met een lijstje woonwensen langskomen voor een vrijblijvend adviesgesprek of kijk eerst eens even op huizensites als funda. Naast het reeds bekende aanbod is het mogelijk dat Visie Makelaars nog enkele pareltjes in het centrum kan opsporen voordat de massa dit ontdekt. Of juist in de buitenwijken. Als full-service dienstverlener kunnen we adviseren, begeleiden, onderhandelen en ondersteuning bieden in alle stappen binnen een aankoop traject.

Verkoopmakelaar Zeist

Waarom zou je een makelaar in Zeist in de arm nemen in een periode dat huizen als warme broodjes over de toonbank gaan? In de eerste plaats omdat huiseigenaren veel voordeel mislopen door een onvoordelige vraagprijs te kiezen. Visie Makelaardij begeleidt huiseigenaars van A tot Z en helpt alle mogelijke obstakels te signaleren en overbruggen. Dit is mogelijk dankzij een diepe kennis van de vastgoed sector én een band met de regio Utrecht. Het hoogste bod is niet altijd het beste bod, wat zal blijken tijdens de onderhandelingen. We helpen je in iedere stap van het proces om de juiste beslissing te nemen.

Waardebepaling van woningen in Zeist


Er zijn verschillende manieren om de waarde van een woning te bepalen. De gemeente berekent de WOZ-waarde die gebruikt wordt om gemeentelijke belastingen te heffen. Dit is een ander bedrag dat een taxatierapport, dat uitgevoerd wordt op basis van andere meetpunten. Voor de verkopende partij is een goede waardebepaling wellicht de voornaamste berekening. Dit kan online, als makelaar in Zeist voeren we liever dergelijke opnames aan huis uit. Dan zien we de staat van de woning en controleren we zaken als een recente verbouwing of verduurzaming. Zo komen we tot een strategische vraagprijs die tot een veel beter rendement zal leiden.

Taxatie van woningen in Zeist


Visie Makelaardij kan naast waardebepalingen ook taxaties uitbrengen. Dit zijn rapporten die gebonden zijn aan strenge regels en gebruikt worden voor zaken als een hypotheeklening, bij een erfenis of verzekeringen op het perceel. Daarbij is onderscheid te maken tussen een standaard taxatierapport en een gevalideerde NWWI taxatie. Wij kunnen dit verzorgen, informeer naar de mogelijkheden en tarieven voor taxaties in Zeist.

Bij Visie Makelaardij
kun je terecht voor:


Advies en begeleiding bij aankoop van een huis

Advies en begeleiding bij verkoop van een huis

Woning taxatie met NWWI validatie

Scherpe makelaarskosten in Zeist

Een enthousiast team aan vastgoed professionals​​​​​​​

​​​​​​​

Huis kopen in Zeist?


Dit zijn enkele pluspunten van Visie bij een huis aankopen:


  • Doelgericht woningkeuze advies.
  • Begeleiding tijdens bezichtigingen.
  • Onderhandelingen voeren.
  • Contracten opstellen en verifiëren.
  • Duidelijke tariefstelling en open communicatie.

Huis verkopen in Zeist?


Dit zijn enkele pluspunten van Visie bij een huis verkopen:


  • Waardebepaling op locatie.
  • Professioneel promotiemateriaal.
  • Onderhandelen over koopsom en voorwaarden.
  • Hoge mate van bereikbaarheid.
  • Maatwerk advies en steun van ons volledige team.

Plan een vrijblijvend gesprek in en ontdek de mogelijkheden van de makelaar in Zeist.

Kosten makelaar Zeist


Bij een huis kopen zullen er diverse kostenposten van toepassing zijn. Denk aan notariële kosten, overdrachtsbelasting en uiteraard ook makelaarskosten. Als dienstverlener zien we de kosten voor een makelaar in Zeist niet als een uitgave maar als een investering. We helpen tijd en kosten te besparen en vooral ook zorgen uit handen te nemen. Welke voordelen dit oplevert en de kosten die hiermee gepaard gaan lichten we graag toe in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

5 woningen in Zeist