Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort

Jouw ​​​​​​​makelaar ​​​​​​​Utrecht?

Een echte stadse makelaar!

We worden blij van de gezellige drukte, sfeervolle straten en de gevarieerde wijken met een divers woningaanbod. Als makelaarskantoor laten we de traditionele makelaardij graag achter ons. Creativiteit en betrokkenheid hebben bij ons de vrije hand. Enthousiast, deskundig en met een eigentijdse visie doen wij er alles aan om jouw woning succesvol te verkopen! Hoe we dat aanpakken? Dat leggen we je uit!

Waarom kiezen voor Visie
​​​​​​​als jouw makelaar?


. Niet pandgericht, maar klantgericht

. Een enthousiast team van professionals

. Scherpe makelaarskosten en een creatieve aanpak

. Persoonlijke begeleiding van begin tot eind

Maak kennis met Visie
Makelaardij Utrecht


Jouw huis verkopen, niet iets wat je met regelmaat doet. Daarom is het belangrijk dat je vertrouwen hebt in de persoon aan wie jij het werk uit handen geeft. We stellen ons graag aan je voor! Visie Makelaardij is in 2015 door Ard gestart als eenmanszaak. Al snel opende hij een eigen makelaarskantoor in Amersfoort en groeide het kantoor uit tot een team van vijf enthousiaste professionals, een vakkundig fotograaf en eigen verkoopstyliste. Het succes wat we door de jaren heen in Amersfoort hebben ervaren, heeft ons in 2022 doen besluiten de stap naar Utrecht te maken. Op zoek naar jouw makelaar Utrecht? We nodigen je graag uit voor een afspraak bij ons op kantoor aan Stadsplateau 27-29!Utrecht, ook wel bekend als de Domstad, is een bruisende stad in het midden van Nederland.


De stad kreeg haar stadsrechten al in 1122 en is daarmee een van de oudste steden van Nederland. Die historie zie je nog steeds terug, met name in de sfeervolle binnenstad. De stad is te verdelen in maar liefst 10 wijken, met ieder hun eigen karakter. Een geliefde woonplaats voor jong en oud!


Verkoopmakelaar
Utrecht inschakelen

Als jouw makelaar in Utrecht neemt Visie Makelaardij die uitdagingen graag uit handen. Als woningeigenaar weet je wat er komt kijken bij het kopen van een huis. Wanneer je besluit jouw woning weer te verkopen, komen er nieuwe uitdagingen om de hoek. Zo moet er een vraagprijs bepaald worden die opvalt bij potentiële kopers, maar ruimte biedt voor onderhandelingen. Onze makelaar kan jou een kwalitatieve waardebepaling geven. Door de woning op een aantrekkelijke wijze te presenteren, kan de koopsom hoger uitvallen. Dan zijn er nog keuzes om te maken zoals herstelwerken, datum van overdracht en het voeren van de onderhandelingen. Als jouw verkoopmakelaar handelen we altijd in jouw belang en ondersteunen wij jou tot aan de overdracht bij de notaris.

Benieuwd naar het woningaanbod in omgeving Utrecht?

Waardebepaling
of taxatie?


Een waardebepaling in Utrecht


​​​​Voor veel mensen is het niet altijd duidelijk, heb ik een waardebepaling of een taxatie nodig? Bij een taxatie ontvang je van de taxateur een officieel rapport, wat nodig is bij bijvoorbeeld een hypotheekaanvraag, erfenis of echtscheiding. Voor het opstellen van een taxatierapport worden kosten berekend. Een waardebepaling is bij Visie Makelaardij altijd gratis! We plannen een afspraak bij je in, op het moment dat het voor jou goed uitkomt. Tijdens deze afspraak maak je kennis met een van onze makelaars, loopt hij/zij een rondje met je door de woning om een goed beeld te krijgen van de staat van jouw woning. Samen met de WOZ-waarde en de verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de laatste maanden kan de makelaar een goed beeld geven van een reële marktprijs.


De kosten voor een makelaar Utrecht


Wat kost een makelaar Utrecht? Een begrijpelijke vraag, maar toch draaien we het liever om. Wat levert een goede makelaar jou op? Een soepele doorlooptijd, minder stress, een goede communicatie tussen alle betrokken partijen en een koopsom waar jij als verkoper blij mee bent. Als Visie Makelaardij werken we met een duidelijke, scherpe courtage. Voel je vrij om voor vragen of opmerkingen hiervoor contact met ons op te nemen. Een ‘uurtje-factuurtje’ mentaliteit, die kennen we niet. Als jouw makelaar Utrecht staan we altijd voor je klaar!

Jouw woning verkoopklaar maken


Zodra je hebt besloten jouw woning met Visie te verkopen, gaan wij direct voor je aan de slag. In samenwerking met onze eigen styliste en fotograaf worden er een aantal afspraken gemaakt en gaan we ervoor zorgen dat jouw woning verkoopklaar wordt gemaakt. Zowel onze styliste en fotograaf kijken samen met jou hoe we jouw woning zo goed mogelijk in beeld kunnen.


Onze makelaars staan voor je klaar!

Wil je ons gewoon even wat laagdrempelige vragen stellen?

Ons doel?


Geïnteresseerde huizenzoekers al bij de 1e presentatie verliefd laten worden. We weten dat er bij de verkoop van jouw woning veel op je af komt. Daarom houden we graag korte lijntjes. Zo zijn we bereikbaar via de telefoon, WhatsApp en e-mail. We vinden het belangrijk dat deze voorbereidingen voor jou zo ontspannen mogelijk gaan.Woningaanbod in Utrecht

Al jaren staat Utrecht in de top drie van beste steden om te wonen. En dat snappen we maar al te goed! Of je nu houdt van historie, kunst, architectuur of de natuur. Utrecht heeft het allemaal! Geliefd is de levendige binnenstad met de historische gebouwen, diverse moderne hotspots en de sfeervolle grachten. Ook biedt Utrecht gezellige woonwijken met veel speelgelegenheid en een uitgebreid aanbod aan scholen, wonen in het groen of aan het water. Weten wat Utrecht jou te bieden heeft?

Bekijk hieronder het aanbod in omgeving Utrecht.

18 woningen in Utrecht