Visie Makelaardij
Visie Makelaardij
Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort


Makelaar Hoevelaken met Visie


Bij een huis kopen in Hoevelaken zijn er veel zaken om rekening mee te houden. Denk aan een taxatierapport op laten stellen of een bouwkundige keuring laten uitvoeren. Bij een huis verkopen zijn er ook unieke uitdagingen zoals woningfotografie, bezichtigingen en onderhandelingen over de koopsom. Dan is het goed om een team aan je zijde te hebben die je bij zal staan tijdens het gehele traject. Visie Makelaardij is dé makelaar in Hoevelaken waar je op kunt rekenen, zowel als aankoopmakelaar als verkoopmakelaar. Op deze pagina leggen we in het kort uit hoe een huis kopen of verkopen werkt, neem voor persoonlijk advies geheel vrijblijvend contact met ons op.

Hoevelaken, een fijne en veelzijdige woonplaats

Hoevelaken is gelegen in de Gelderse Vallei. Het valt onder de gemeente Nijkerk en behoort tot de provincie Gelderland. Al in 1132 werd het moerasgebied ontgonnen. Naast eigen voorzieningen en faciliteiten ligt Amersfoort in de buurt waarmee Hoevelaken is uitgegroeid tot een fijne en veelzijdige woonplaats.

Verschillen tussen aankoopmakelaar en verkoopmakelaar Hoevelaken


Een huis kopen is een ander traject dan een huis verkopen. Visie Makelaardij zal zowel kopers als verkopers bijstaan. Van oriëntatie op de woningmarkt in Hoevelaken tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris.

Je kunt bij ons terecht vanaf het moment dat je een mooi optrekje vindt op funda. We kunnen als ervaren aankoopmakelaar in Hoevelaken ook samen op zoek gaan naar een vrijkomende woning in deze gemeente.

We kennen de omgeving en weten wat er speelt in vastgoed. Met name starters hebben behoefte aan begeleiding door een lokale partner die weet welke stappen er genomen moeten worden én welke valkuilen er op de loer liggen. Zo zal er een taxatie rapport opgesteld moeten worden om een hypotheeklening aan te vragen bij de bank. Het uitbrengen van een goed openingsbod kan het verschil betekent tussen een huis kopen of een gesloten deur. Wat zijn de ontbindende voorwaarden en wat is er mogelijk als er gebreken aan het licht komen tijdens de eindinspectie? Er zijn veel vragen die we als aankoopmakelaar Hoevelaken graag voor je beantwoorden. Ook buiten kantooruren en in het weekend.

Als huiseigenaar heb je een strategisch voordeel


Je bent bekend met een huis kopen en je hebt een dak boven je hoofd. Toch zijn er bij verkoop nieuwe uitdagingen waarbij Visie Makelaardij als makelaar in Hoevelaken je bij zal staan. Zo zal er een vraagprijs bepaald moeten worden die opvalt bij kopers en ruimte biedt voor onderhandelingen. Dit betekent een kwalitatieve waardebepaling. Door de woning op een aanlokkelijke wijze te presenteren kan de verkoopsom veel hoger uitvallen. Dan zijn er nog keuzes om te maken zoals herstelwerken, datum van overdracht en uiteraard het voeren van onderhandelingen met één of meerdere potentiële kopers. Als verkoopmakelaar Hoevelaken handelen we in jouw belang en bieden we begeleiding tot aan de sleuteloverdracht.

Bij Visie Makelaardij
kun je terecht voor:


Advies en begeleiding bij aankoop van een huis

Advies en begeleiding bij verkoop van een huis

Woning taxatie met NWWI validatie

Scherpe makelaarskosten in Hoevelaken

Een enthousiast team aan vastgoed professionals​​​​​​​

​​​​​​​

Waardebepaling of taxatie in Hoevelaken?


Het is niet voor iedereen duidelijk wat het verschil is tussen een waardebepaling of een taxatie.


Bij een waardebepaling voor een woning in Hoevelaken kijken we niet alleen naar de WOZ waarde maar ook de verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de laatste maanden. We bekijken de woning op locatie en passen naast rekenmodellen ook onze expertise toe om tot een reële marktprijs te komen. Hier zijn geen kosten aan verbonden en een waardebepaling is altijd vrijblijvend. Neem contact op voor meer informatie over een waardebepaling in Hoevelaken.


Een taxatie van een woning in Hoevelaken is een officieel rapport dat nodig is voor een hypotheekaanvraag maar ook bij een erfenis of echtscheiding. Daarbij valt onderscheid te maken tussen een standaard of een gevalideerde taxatie. Visie Makelaardij kan beide taxaties verzorgen. Het is bij een taxatie in Hoevelaken van belang dat de taxateur in een straal van 20 kilometer rond de locatie gevestigd is.

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en tarieven voor woningtaxatie.

Kosten makelaar Hoevelaken


Wat zijn de kosten voor een makelaar in Hoevelaken? Dat is een heel logische vraag, toch draaien we het graag om. Wat levert een goede makelaar op? Een snellere doorlooptijd, minder stress, een prettige communicatie tussen alle betrokken partijen en een koopsom die voordelig uitpakt. Omdat Visie Makelaardij werkt op basis van een heldere en duidelijke courtage is er geen drempel om contact op te nemen met vragen of opmerkingen. Wij kennen geen ‘uurtje-factuurtje’ mentaliteit, we staan als makelaar in Hoevelaken altijd voor je klaar!

33 woningen in Nijkerk en Hoevelaken