Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort


Makelaar Soesterberg met Visie

Naast de prijzen voor woningen hebben zowel kopers als verkopers heel wat hindernissen om te overbruggen. Zo zullen kopers doorgaans een taxatierapport moeten laten opstellen om een hypotheeklening aan te vragen. En wat zijn precies ontbindende voorwaarden? De koper heeft eveneens verplichtingen om aan te voldoen, tijdens de onderhandelingen is een inschattingsfout snel gemaakt. Voor iedereen die op zoek is naar een makelaar in Soesterberg biedt Visie Makelaardij de oplossing. Niet alleen is het team ervaren in vastgoed, we kennen ook de omgeving wat zowel woningzoekenden als huiseigenaren een voorsprong biedt. Op deze pagina leggen we in het kort uit wat er mogelijk is op het gebied van een huis kopen of verkopen, het is ook mogelijk om direct contact op te nemen met de makelaar in Soesterberg.

Soesterberg, een sfeervol dorp vol kansen

Soesterberg maakt onderdeel uit van de gemeente Soest, er wonen ruim 7200 inwoners. In tegenstelling tot de rest van gemeente ligt dit deel aanzienlijk hoger, vandaar de naam. Deze omgeving is bekend geworden door de vliegbasis, het betreft een modern en dynamisch dorp.

Aankoopmakelaar Soesterberg

Het is niet eenvoudig om een huisje te bemachtigen, laat staan een huis dat voldoet aan alle woonwensen en ook nog betaalbaar is. Als aankoopmakelaar in Soesterberg kun je voor in de rij staan omdat wij de omgeving kennen als geen ander. We zijn op de hoogte van de woningmarkt, de huizen die vrijkomen en wat er nodig is om die volgende stap te nemen. Als je een droomhuis hebt gevonden op funda laat het ons direct weten, ook als je nog zoekende bent helpen we je graag knopen door te hakken. Als makelaar in Soesterberg werken we laagdrempelig, neem dus gerust even contact met ons op voor meer informatie.

Verkoopmakelaar Soesterberg

Snel een huis verkopen betekent niet altijd de beste deal sluiten. Bij de verkoop zijn er toch nog een aantal zaken die je goed moet regelen om later niet teleurgesteld te raken. Hoeveel is jouw woning echt waard? Is het verstandig om direct een tegenbod uit te brengen? En mag je tijdens de onderhandelingen een bezichtiging organiseren om nieuwe kandidaat kopers te werven? Van praktische zaken tot aan juridische knelpunten zal Visie Makelaardij als aankoopmakelaar in Soesterberg voor je klaar staan. Profiteer van onze kennis en scherpe tarieven.

Waardebepaling van woningen in Soesterberg


Een huis verkopen begint met de waarde te bepalen. Wat een huis echt waard is kan op meerdere manieren geïnterpreteerd worden. Zo is er de WOZ-waarde, dit is de waarde die de gemeente vaststelt voor belastingtechnische redenen. Dan is er de taxatiewaarde die van toepassing kan zijn bij het aanvragen van een lening of bij verbouwingen aan de woning. Als je de vraagprijs wilt bepalen dan komt de makelaar in Soesterberg langs om eerst een grondige waardebepaling uit te voeren. Bij Visie Makelaardij gaan we verder dan een schatting op basis van rekenmodellen of verkochte huizen in de omgeving, we kijken naar de werkelijke waarde die een huis bezit. Dit helpt je een reële vraagprijs te bepalen wat het proces aanzienlijk kan versnellen.

Taxatie van woningen in Soesterberg


Soms is een waardebepaling door een makelaar voldoende, soms moet er een taxateur aan te pas komen. Ook in dat geval is de makelaar in Soesterberg jouw eerste aanspreekpunt. We verzorgen namelijk onafhankelijke taxaties met NWWI certificatie. Deze rapporten kunnen dienst doen bij een hypotheekaanvraag, voor een erfenis, scheiding of andere reden. Informeer vrijblijvend naar onze woningtaxaties en onze tarieven.

Bij Visie Makelaardij
kun je terecht voor:


Advies en begeleiding bij aankoop van een huis

Advies en begeleiding bij verkoop van een huis

Woning taxatie met NWWI validatie

Scherpe makelaarskosten in Soesterberg

Een enthousiast team aan vastgoed professionals​​​​​​​

​​​​​​​

Huis kopen in Soesterberg?


Wil je een huis kopen? Daarom kies je voor de aankoopmakelaar in Soesterberg:


  • Breng alle woonwensen in kaart
  • Vind de parels die verborgen zijn
  • Laat contracten opstellen of controleren
  • Officiële woningtaxaties
  • Gunstige tarieven op basis van een full-service dienstverlening

Huis verkopen in Soesterberg?


Wil je een huis verkopen? Daarom kies je voor de verkoopmakelaar in Soesterberg:


  • Begrijpelijke taal en duidelijke communicatie
  • Waardebepaling op maat
  • Promotionele materialen die opvallen
  • Begeleiding tijdens het gehele traject
  • Persoonlijke benadering en ondersteuning van ons team

Meer informatie over de mogelijkheden en tarieven van Visie Makelaardij?

Kosten makelaar Soesterberg


Het is geen geheim dat makelaars vaak flinke tarieven hanteren. De vraag is niet zozeer wat een makelaar kost maar wat het oplevert. Een goede dienstverlener neemt zorgen weg, maakt samen met opdrachtgever de beste beslissingen en neemt drempels weg binnen het proces. Wat hier de kosten van zijn en welke diensten jouw makelaar in Soesterberg in rekening brengt lichten we graag toe tijdens een adviesgesprek.

21 woningen in Soest en Soesterberg