Visie Makelaardij
Visie Makelaardij
Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort


Makelaar Achterveld met Visie

Er komt veel bij kijken om een woning te kopen of verkopen. Als woningzoekende moet je bijvoorbeeld een hypotheekaanvraag indienen. Je bent verplicht om onderzoek uit te voeren waar een bouwtechnische keuring deel van uit kan maken. De verkoper heeft ook regels om zich aan te houden, om nog maar niet te spreken van een strategische vraagprijs bepalen. Om de juiste weg te bewandelen, en niet ten prooi te vallen aan de vele risico’s die er op je pad zullen komen, biedt Visie Makelaardij de oplossing. Wij zijn de makelaar in Achterveld met kennis van de vastgoedmarkt én de regio. We staan klaar voor kopers en verkopers in een periode waarin de vastgoedsector op zijn kop lijkt te staan. Lees snel verder voor meer informatie over onze dienstverlening als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar. Uiteraard kun je ook direct contact opnemen met de makelaar in Achterveld voor persoonlijk advies en een maatwerk oplossing.

Achterveld, een prettig en knus dorp

Achterveld is een dorp dat onderdeel uitmaakt van de gemeente Leusden en gelegen is in Utrecht. De locatie is nabij de Gelderse Vallei en grenst daarmee aan de provincie Gelderland. Sinds de jaren zestig van de twintigste eeuw is dit dorp sterk uitgebreid met momenteel ruim 2600 inwoners. De ligging aan de Hessenweg tussen Amersfoort en Deventer heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van dit dorp.

Aankoopmakelaar Achterveld

Welkom en gefeliciteerd, dit is een populair deel van Nederland om te wonen. Dit is goed nieuws als je hier reeds een huisje bezit maar als woningzoekende is het zeker een uitdaging om hier je eigen stulpje te bemachtigen. Neem daarom een voorsprong op de rest door een aankoopmakelaar in Achterveld te kiezen die de lokale woningmarkt kent. Heb je een mooi huis gevonden op funda en wil je de volgende stap zetten? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Of ben je nog in de oriëntatiefase en heb je wat graag hulp om de juiste afwegingen te maken? Ook dan is Visie Makelaardij de makelaar in Achterveld waar je op kunt vertrouwen.

Verkoopmakelaar Achterveld

Er worden regelmatig woningen verkocht nog voordat ze aangeboden worden via de bekende huizensites. Is een verkoopmakelaar in Achterveld eigenlijk nog wel nodig in de huidige markt? Wij denken van wel. In de eerste plaats omdat jouw woning wellicht meer waard is dan je denkt. Ten tweede omdat de doorlooptijd aanzienlijk korter kan zijn als je met iemand samenwerkt die het traject van binnen en buiten kent. Wij zijn er niet alleen om de kar te trekken maar vooral ook om mee te denken en te voldoen aan de wensen die je als verkoper hebt.

Waardebepaling van woningen in Achterveld


Wat een huis waard is lijkt op papier eenvoudig te bepalen, in de praktijk is het toch een stuk complexer. De WOZ-waarde is van toepassing op belastingtechnische zaken, de taxatie waarde is met name van belang bij een hypotheek aanvragen. De vraagprijs bepalen is een beslissing die je neemt op basis van een vakkundige waardebepaling die wordt uitgevoerd door een ervaren makelaar in Achterveld. Er wordt hierbij niet alleen gekeken naar vergelijkbare woningen maar naar het specifieke huis. Zo kijken we naar de staat van onderhoud, aanbouw, renovatie en diverse unieke kenmerken die leiden tot de werkelijke waarde van jouw woning.

Taxatie van woningen in Achterveld


Als je een hypotheek wilt aanvragen bij de bank zal er om een taxatierapport gevraagd worden. Dit geldt ook voor een erfenis of een echtscheiding. Wat de reden ook mag zijn; Visie Makelaardij is een erkend taxateur naast makelaar in Achterveld. Dit betekent dat we NWWI gevalideerde taxaties kunnen uitvoeren die door iedere financiële instelling, verzekeraar of andere organisatie gevraagd kan worden. Meer weten over taxaties? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en onze scherpe tarieven.

Bij Visie Makelaardij
kun je terecht voor:


Advies en begeleiding bij aankoop van een huis

Advies en begeleiding bij verkoop van een huis

Woning taxatie met NWWI validatie

Scherpe makelaarskosten in Achterveld

Een enthousiast team aan vastgoed professionals​​​​​​​

​​​​​​​

Huis kopen in Achterveld?


Enkele voordelen van Visie Makelaardij als aankoopmakelaar in Achterveld zijn:


  • Helder advies voor aankoop.
  • Ondersteuning tijdens onderhandelingen.
  • Contracten opstellen en controleren.
  • Woningtaxatie met validatie.
  • Scherpe tarieven met een volledige dienstverlening.

Huis verkopen in Achterveld?


Enkele voordelen van Visie Makelaardij als verkoopmakelaar in Achterveld zijn:


  • Duidelijke communicatie.
  • Nauwkeurige waardebepaling.
  • Moderne promotie die opvalt.
  • Scherpe onderhandelingen.
  • Een team dat voor je klaar staat.

Meer weten over onze service en dienstverlening? Plan vandaag nog een adviesgesprek in.

Kosten makelaar Achterveld


Het totale kostenplaatje bij een huis kopen of verkopen kan flink oplopen. Daarbij zijn er kosten die je moet maken maar ook investeringen die voordeel opleveren. Als makelaar in Achterveld doen we ons uiterste best om als beste investering uit de bus te komen. Hoe wij onze diensten uitvoeren leggen we graag uit in een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek.

33 woningen in Leusden, Stoutenburg en Achterveld, Amersfoort