Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort
Verkocht
Het Groene Schaap 16
in Nieuwland / Amersfoort, Amersfoort

Ruim wonen in Nieuwland? Welkom aan Het Groene Schaap 16! Deze leuke eengezinswoning biedt een moderne keuken, ruime living, vier slaapkamers en een nette badkamer, verdeeld over maar liefst 126 m2. Openslaande deuren bieden toegang tot de groene achtertuin en de auto kun je voor de deur parkeren. Naast de indeling, is ook de locatie perfect voor het hele gezin. Je vindt Het Groene Schaap 16 in het Stadskwartier, op de grens tussen Hoogland en Nieuwland. Op korte afstand bevinden zich meerdere scholen, speeltuintjes waar de kids lekker kunnen spelen en winkelcentrum ‘De Nieuwe Hof’ met alle winkels voor de dagelijkse boodschappen. Om de hoek stap je op de bus en met de auto rijd je via de Rondweg-Noord binnen no-time op de uitvalswegen. Nieuwsgierig? Laat ons je meer vertellen!

Koken en ontspannen
Via de hal kom je binnen in de living. De plek waar de kids na een lange schooldag een spelletje spelen op de bank en waar je vrienden uitnodigt voor een gezellige borrel. Dankzij een uitbouw zijn er diverse mogelijkheden voor het creëren van een ruime zithoek. Twee grote lichtkoepels zorgen, samen met de openslaande deuren aan de achterzijde van de woning, voor volop daglicht. Ook samen uitgebreid tafelen doe je in de living. Naast de zithoek is er plek voor een grote eettafel. Hier schuift nog eens makkelijk iemand aan!

Vanuit de living, loop je zo de keuken in, die je aan de voorzijde van de woning vindt. Met onder andere een gaskookplaat met wok-brander, oven, magnetron, koelkast en vaatwasser kook jij hier de lekkerste maaltijden. De hoekopstelling zorgt voor veel werk- en opbergruimte. Daarnaast biedt een trapkast, die grenst aan de keuken, extra ruimte voor bijvoorbeeld een vriezer.

Slapen en verfrissen
Drie slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping van de woning. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en een derde aan de voorzijde van de woning. Ook de badkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Met een inloop(regen)douche, wastafelmeubel met dubbele wastafel en een (2e) toilet beschikt de badkamer over alle gemakken om te verfrissen.

Op de zolderverdieping vind je een vierde slaapkamer. Deze grote slaapkamer met airco wordt door de huidige bewoners als master bedroom gebruikt. De kamer biedt genoeg ruimte voor een luxe boxspring en grote kledingkast. Door de zolderkamer in te richten als master bedroom, kun je een kamer op de eerste verdieping gebruiken als bijvoorbeeld werkplek. Op de voorzolder biedt een inbouwkast ruimte voor de wasmachine en droger.

Buitenleven
Op zomerse dagen genieten van buiten? Openslaande deuren bieden vanuit de living toegang tot de tuin, die zo voelt als jouw tweede woonkamer. Met een groot terras organiseer jij hier voor de hele familie een zomerse barbecue. Daarnaast biedt de tuin de ruimte voor de kids om lekker te spelen. Dankzij een elektrisch zonnescherm (2019) houdt je op warme dagen de zon uit de woning. Achterin de tuin vind je een praktische berging. Handig voor het opbergen van bijvoorbeeld tuingereedschap en fietsen. De tuin is namelijk ook achterom te bereiken. Voor het parkeren van de auto is er aan de voorzijde van de woning voldoende parkeergelegenheid.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1995
- Energielabel: B
- 10 zonnepanelen (2022)
- Toilet (BG) vernieuwd 2022
- Oplevering: in overleg

Bij het zien van de foto’s al verkocht? Kom dan eens langs voor een bezichtiging!

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 141 m2
Inhoud: 415 m3
Woonoppervlakte: 126 m2
Bouwjaar: 1995
Deel deze woning via: Facebook Email


Benieuwd wat je maximaal kan lenen en je maandlasten zijn?

1 / 47 Foto's
Plattegrond