Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort

Woning of appartement
​​​​​​​kopen in Amersfoort

Regio Amersfoort: de beste plek om wonen en werken te combineren. Of je nu komt voor de centrale ligging, het historische stadscentrum, of voor de ruimte en natuur: de regio Amersfoort heeft het allemaal! Rustige woonwijken met veel speelgelegenheid èn een uitgebreid aanbod aan opvang en scholen, die tot de top van Nederland behoren.


Amersfoort ligt in de Randstad, maar toch vlakbij de Veluwe.
Tussen polders, bossen en water vind je volop natuur, ruimte en rust. Met de trein of met de auto, heel Nederland ligt slechts op een steenworp afstand. Van de historische binnenstad en groene jaren ’30 woonwijken tot perfect verzorgde nieuwbouwwijken. De diversiteit is enorm. Bekijk de video’s en ontdek welke wijk jou het meeste te bieden heeft.

Welke wijk?

Selecteer hieronder de wijk.


Benieuwd wat je maximaal kan lenen en je maandlasten zijn?

Hulp bij een woning kopen?

Als je een woning wilt kopen, kom je veel makelaars tegen. Telkens als je een huis of appartement bezichtigt, is daar de verkoopmakelaar die zijn uiterste best doet om je te helpen bij de aankoop. Hij laat je alle mooi opgeruimde kamers zien, vertelt over de fijne buurt, de lage woonlasten en de realistische prijs die - met de juiste hypotheek - ook voor jou heel goed haalbaar is. Maar bedenk wel… een verkooopmakelaar dient maar één belang: dat van zijn opdrachtgever, de verkoper!