Mijn favorieten

Verkoopmakelaar

Een huis verkopen doet u niet iedere dag. Dat is een spannende aangelegenheid, iets waarbij meer komt kijken dan u denkt. Daarom is het verstandig u op een goede en deskundige wijze te laten bijstaan door een lokale en gecertificeerde makelaar.
 
Visie Makelaardij is als makelaar meer dan een bemiddelaar. Als makelaar zien we onszelf ook als marketeer. Een optimale marketing in combinatie met een gedreven aanpak en hoge inzet zorgt voor resultaat!
 
De huizenmarkt is geen loterij. Je kunt het geluk een stevig handje helpen. De werkwijze waarmee Visie Makelaardij huizen verkoopt, is bewezen anders.
Goed je huiswerk doen. Daar begint het altijd mee. Het team van Visie Makelaardij zoekt van tevoren alles uit over uw huis. Die - kosteloze – analyse is de basis van een helder en onderbouwd prijsadvies.
 
Visie start met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek presenteert de makelaar de effectieve verkoopstrategie van Visie Makelaardij. Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat uw woning wordt verkocht tegen de beste prijs en aantrekkelijkste voorwaarden. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring opgebouwd met het verkopen, presenteren en waarderen van woningen. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Daarom kunnen wij u als geen ander adviseren over de beste verkoopstrategie en een reële verkoopprijs. Als we dit samen hebben bepaald, gaan wij aan de slag en zorgen voor het complete verkoopproces.

 
De krachtige kenmerken van Visie:
 
Verassende presentatie van de woning
Bij de verkoop van woningen draait het om de presentatie. Visie besteed hier buitengewoon veel aandacht aan. Allereerst wordt nagedacht over de mogelijke doelgroep en adviseert onze stylist u hoe de woning het allerbeste gepresenteerd kan worden. Daarnaast maken professionals de foto’s, 3D-Tour, woonvideo en de plattegronden. Om de presentatie fraai af te ronden, schrijft een ervaren tekstschrijver de wervende aanbiedingstekst.
Alleen de allerbeste presentatie zorgt voor het beste resultaat.
 
Deskundig en enthousiast
Ard Bax (RMT & RT) en zijn team hebben de afgelopen jaren een eigen identiteit en werkwijze ontwikkeld. Wat dat inhoudt? Het kantoor is jong, enthousiast en innovatief. Doorzetters als het gaat om verkoop. Het team beschikt over een flinke dosis aanpassingsvermogen, waardoor ze met allerlei soorten mensen gemakkelijk omgaan. Visie Makelaardij verkoopt niet zomaar vier muren met een dak erop, Visie Makelaardij verkoopt 'beleving'.
 
Duidelijke communicatie
Een frequente en transparante communicatie tijdens het verkooptraject is essentieel. Visie evalueert iedere zes weken het verkoopproces en stelt indien nodig de verkoopstrategie bij.
De dienstverlening eindigt niet op het moment van het tekenen van de koopakte, maar loopt door tot en met de eindinspectie en de overdracht van de woning.
Ook na de overdracht houden we graag contact met u voor allerlei advies.
Wij zien u graag als ambassadeur.
 
Kopje koffie drinken?

 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen