Mijn favorieten

Onze medewerkers

Visie Makelaardij

Ard Bax
Ard Bax
Makelaar-Taxateur RMT
Ard, een telg uit een makelaarsfamilie en erkend makelaar en taxateur, is in 2015 vanuit Rotterdam zijn vrouw gevolgd naar Amersfoort. Hij heeft ervaring met alle soorten vastgoed en kent de stad inmiddels als zijn broekzak. Ard is een uitstekend netwerker en blijkt bovendien sterk in het selecteren van de allerbeste medewerkers.
Jasper van Beek
Jasper van Beek
Makelaar
Jasper, heeft de HBO-opleiding Management Economie en Recht afgerond en werkt sinds eind 2017 in de makelaardij. Jasper zoekt juridische zaken tot op de bodem uit en bereidt verkopen en taxaties grondig voor. Gezien zijn klant- en servicegerichte instelling zal Jasper steeds vaker ook ‘in het veld’ te vinden zijn.
Noortje Blokland
Noortje Blokland
Makelaarsassistent & Marketing
Noortje, werkt sinds begin 2016 in het vak en is bezig met de makelaarsopleiding. Sterk in relatiebeheer is zij een vaste waarde op kantoor, waar zij de klanten opvangt, vragen beantwoordt en eventueel dingen uitzoekt. Als echte creatieveling doet ze met merkbaar plezier de onroerend goed-marketing en bouwt zij on- en offline aan ons imago.
Vincy Veen
Vincy Veen
Styliste
Vincy, is de vaste styliste die Visie Makelaardij al sinds de start helpt bij het optimaal presenteren van woningen. Van kleine zolderverdieping tot riante stadsvilla… Vincy slaagt er telkens weer in een woning meerwaarde te geven, waarbij ze gericht werkt voor de smaak van de in overleg gekozen doelgroep.
Marjoek Warmink
Marjoek Warmink
Fotograaf
Marjoek, maakt weergaloze foto’s, 360°-beelden en (GoPro) video’s. Werp een korte blik op onze portefeuille en je begrijpt wat Marjoeks sterke punten zijn. Creatieve kijkhoeken, beweging en lichtinval geven elke presentatie extra schwung. Waardoor de huizen van onze klanten er echt uit springen in het Funda-aanbod.