Mijn favorieten

Visie Makelaardij

Een makelaar die naast taxateur ook marketeer is? Dat is Visie Makelaardij, een makelaarskantoor in Amersfoort. Juist die combinatie maakt het verfrissend en deskundig. Tel daarbij ongetemperd enthousiasme en u hebt de perfecte match!
 
Visie Makelaardij breekt met de standaardaanpak in de traditionele makelaardij. Creativiteit en betrokkenheid hebben bij ons de vrije hand. Wij combineren passie met een dosis vakkennis en maken een makelaar weer persoonlijk.
 

Ard Bax zette ruim 9 jaar zijn eerste stappen in de makelaardij. Zijn leermeesters waren ervaren makelaars die hem de fijne kneepjes van het vak leerden. In de afgelopen jaren heeft hij de allerbeste makelaarspapieren behaald en (vooral belangrijk), zijn eigen identiteit en werkwijze ontwikkeld. Wat dat inhoudt? Ard is gedreven, enthousiast en innovatief. Hij bijt zich graag ergens in vast, is een tijger als het gaat om verkoop van woningen. Hij kan met veel verschillende soorten mensen overweg, hij houdt echt van het intermenselijke contact. Zijn visie op het vak? Opvallen is kopers krijgen.
 
De woningmarkt trekt aan. Er is een einde gekomen aan een stroom negatieve berichten over de economie, waardoor mens en markt zekerder worden. Stijgende huizenprijzen en aantrekkelijke hypotheekrentes stimuleren de huizenmarkt.  Daar past maar één makelaar bij: Visie Makelaardij in Amersfoort.
 
Wist u dat 90% van de kijkers in de eerste minuut al besluit (onbewust) om een woning wel of niet te kopen? ‘Een goed gevoel’ speelt hierbij een belangrijke rol. De eerste indruk van een woning verdient dus enorm veel aandacht. Daarom steken wij volop in op beleving. Omdat dát echt verkoopt!
 
Wilt u uw woning verkopen? Wij nemen u graag alle zorgen van het verkoopproces uit handen. Visie Makelaardij geniet van het vertrouwen om wellicht uw woning op een eigentijdse en pittige werkwijze te verkopen.
 
Meer weten?
Graag maak ik contact.
 
Ard

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen