Mijn favorieten

Visie Makelaardij

Het team van Visie Makelaardij Amersfoort
Enthousiaste mensen met diverse expertise
 
Door Ard Bax in september 2015 gestart als eenmanszaak, kon Visie Makelaardij al in mei 2016 een eigen kantoor op de Stadsring openen, om zes maanden later ook het buurpand er bij te betrekken. Je vindt Visie Makelaardij nu in een mooi kantoor op één van de drukste plekjes van Amersfoort. We stellen graag het team aan je voor:
 
Ard, een telg uit een makelaarsfamilie en erkend makelaar en taxateur, is in 2015 vanuit Rotterdam zijn vrouw gevolgd naar Amersfoort. Hij heeft ervaring met alle soorten vastgoed en kent de stad inmiddels als zijn broekzak. Ard is een uitstekend netwerker en blijkt bovendien sterk in het selecteren van de allerbeste medewerkers.
 
Noortje, werkt sinds begin 2016 in het vak en is bezig met de makelaarsopleiding. Sterk in relatiebeheer is zij een vaste waarde op kantoor, waar zij de klanten opvangt, vragen beantwoordt en eventueel dingen uitzoekt. Als echte creatieveling doet ze met merkbaar plezier de onroerend goed-marketing en bouwt zij on- en offline aan ons imago.
 
Jasper, heeft de HBO-opleiding Management Economie en Recht afgerond en werkt sinds eind 2017 in de makelaardij. Jasper zoekt juridische zaken tot op de bodem uit en bereidt verkopen en taxaties grondig voor. Gezien zijn klant- en servicegerichte instelling zal Jasper steeds vaker ook ‘in het veld’ te vinden zijn.
 
Vincy, is de vaste styliste die Visie Makelaardij al sinds de start helpt bij het optimaal presenteren van woningen. Van kleine zolderverdieping tot riante stadsvilla… Vincy slaagt er telkens weer in een woning meerwaarde te geven, waarbij ze gericht werkt voor de smaak van de in overleg gekozen doelgroep. Vincy heeft ook een eigen site.
 
Marjoek, maakt weergaloze foto’s, 360°-beelden en (GoPro) video’s. Werp een korte blik op onze portefeuille en je begrijpt wat Marjoeks sterke punten zijn. Creatieve kijkhoeken, beweging en lichtinval geven elke presentatie extra schwung. Waardoor de huizen van onze klanten er echt uit springen in het Funda-aanbod. Zie ook haar site.
 
Jong, maar zeker niet dom!
In de makelaardij is ‘jong’ niet per se een aanbeveling. Ervaring is belangrijk in ons vak. Daarom is het goed dat Ard, met zijn 10 jaar ervaring, zeer actief de kar trekt en zijn collega’s waar nodig begeleidt. Daarnaast zijn kennis, creativiteit en motivatie onmisbaar voor succes. De leden van ons team hebben elk hun eigen expertise, waarmee ze elkaar prima aanvullen en stimuleren. Ze hebben er elke dag weer zin in. Waar dat toe leidt, merk je in de praktijk. Visie Makelaardij is in korte tijd uitgegroeid tot succesvolle makelaar in Amersfoort, met een zeer hoge klanttevredenheidsscore!
 
Mogen wij jou helpen bij aan- of verkoop van je woning?
Bel (033) 204 85 35, dan maken Ard, Noortje of Jasper graag een afspraak voor een eerste kennismaking. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via het hiervoor bedoelde formulier.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring