Mijn favorieten

Aankoopmakelaar

Een huis kopen? De aankoopmakelaar verdedigt jouw belang.
Als je een woning wilt kopen, kom je veel makelaars tegen. Telkens als je een huis of appartement bezichtigt, is daar de makelaar van de verkoper die zijn uiterste best doet om je te helpen bij de aankoop. Hij laat je alle mooi opgeruimde kamers zien, vertelt over de fijne buurt, de lage woonlasten en de realistische prijs die - met de juiste hypotheek - ook voor jou heel goed haalbaar is. Maar bedenk wel… een verkopende makelaar dient maar één belang: dat van zijn opdrachtgever, de verkoper!
 
Jouw belang bij aankoop
Wij weten precies hoe het werkt, want ook wij zijn als makelaar vaak in dienst van de verkoper. Dat betekent meten dat we óók heel goed in staat zijn om het belang van de koper te dienen. Als jij een woning zoekt, kunnen we je helpen bij je zoektocht, je begeleiden bij bezichtigingen en uiteindelijk ook in jouw naam onderhandelen en je helpen bij het sluiten van de transactie.
 
Helpen met zoeken, bovenop het aanbod
Voor mensen van buiten Amersfoort is het bijna onmisbaar om een lokale makelaar te hebben. Wij kennen de stad op ons duimpje en weten precies waar het leuk wonen is. Maar ook ‘echte Amersfoorters’ kunnen bij het zoeken van een passende woning hun voordeel doen met onze hulp. Wij geven een realistisch advies over jouw financiële (on)mogelijkheden en houden op basis van jouw woonwensen continu de markt in de gaten. Zo’n zoekopdracht kan echt het verschil maken, want met onze hulp zit je bovenop het meest actuele aanbod. Komt er iets bij dat jou zou kunnen bevallen, dan sturen we je direct een berichtje en maken we eventueel meteen een afspraak voor een bezichtiging. Zo kunnen wij je helpen om bij elk nieuw aanbod als een van de eersten te reageren.
 
Een koel hoofd
Als je een woning gevonden hebt die precies past bij je wensen, is de verleiding groot om overhaast te werk te gaan. Je kijkt met een roze bril naar het huis en de buurt, durft niet te hard te onderhandelen en denkt al helemaal niet aan technische aspecten, bouwkundige gebreken en eventuele juridische addertjes onder het gras. Een aankoopmakelaar is er om je te helpen het hoofd koel te houden. Al te uitbundig enthousiasme is nu eenmaal geen goede uitgangspositie in de onderhandelingen.
 
Aan je zijde vanaf de tweede bezichtiging
De eerste bezichtiging doe je nog zonder makelaar. Als je zeker weet: dit zou wel eens mijn nieuwe huis kunnen zijn, dan roep je ons er bij. Vanaf de tweede bezichtiging tot aan de overdracht bij de notaris staan we aan je zijde. We doen actief onderzoek naar de woning en de juridische en bouwtechnische haken en ogen. Als gecertificeerd taxateur kunnen we natuurlijk ook een objectieve beoordeling maken van de prijs, als stevige basis voor de onderhandelingen.
 
Huis zoeken in Amersfoort?
Wij helpen je graag! Neem contact op voor een eerste kennismaking, dan weet je gauw genoeg of het ‘klikt’ en wij jou goed kunnen helpen bij het vinden én aankopen van je droomhuis in de regio Amersfoort.
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring